Meme ucu için öneri

Merhabalar 15 günlük anneyim göğüs ucum cıkması için ne yapabilirim önerileriniz varmı. Bebeğim hale meme ucu aparatı ile emiyor ucum yok

1 Beğeni

Enjektörün arkası ile çıkarabilirsin emmeden önce, yada apartlar var silikon gögüs ucundan biran evvel kurtul alışınca bırakmıyolar
Meme ucun zamanla çıkacak ama bebeğin emmesi için o ucu ihtiyacı yok canım memenin koyu kısmı komple ağzına sok bebeğinin doğru emme bu şekilde ucu olmasada çok güzel emer bebek

1 Beğeni

İşte o koyu kahverengi kısmını henüz daha alamıyor ağzına 2 3 saniye ucunu tutup bırakıyor. Doğurmadan önce uçlarım vardı doğurunca sanki içine kaçtı :rofl:

Canım biz de bir buçuk aylık olduk biz de meme ucu silikonu kullanıyoruz Göğüs uçlarım yok ama bu bir haftadır vermiyorum meme ucu silikonuyla emiyor biraz zorlanıyor ama çektikçe çıkıyor zaten İyice böyle kendine doğru çek bebeğini iki parmağınla da C yapacak şekilde zaten acıkmışsa olmayan meme ucunu bile çekip emiyorlar

Biz yaklaşik 3 hafta kullandık daha sonra göğsümü vermeyi denedim yeri geldi yarım saat uğraştım alması için zorla da olsa tuttu ben göğüs ucunu takıp emince bazen çıkarıyordum uç oluyordu zaten öyle de tutabiliyordu

Canım benim de hiç meme ucuum yok dümdüz hatta ilk hamileliğimde tecrübesizliğe geldi maalesef oğlum emzirirmedim iki ay sağdım sonra zaten sütün bitti Ama bu doğumda çok uğraştım ilk gün çok zordu ama ikinci gün yapabildim memenin ucunu hiç alakası yok bebeğin ağzında kahverengi kısmını tutturdum o şekilde emzirdim şu an 34 günümüz uçlarım çıkmaya başladı
Doğru teknikle aslında meme ucunu olmadan da emzirir bilirsin sağlık ocağındaki eben eğer anlayışlı biri ise bu konuda yardımcı olabilir benim sağlık ocağıdaki ebem muhteşem bir kadın sağ olsun bu konu için bana çok yardımcı oldu