Memede ağlama

Bebeğim emerken bi anda ağlamaya başlıyor başına gelen varmı neden oluyor bilgisi olan varmı? Böyle olunca uykuya geçmekte de zorlanıyor

1 Beğeni

Bebeğin kaç aylık canım diş çıkarma yada meme reddi olabilir

20 günlük henüz memeyi emiyor ama

19 günlüğüz aynısını yaşıyoruz. Kolik bebek olabilirmiş . En korktuğum başıma geliyor :pleading_face:

Ağlarken bacaklarını karnına çekiyor mu kendini sıkıyor mu peki?
Gazdan olabilir o zaman sancı zamanı gelmiş çünkü

1 Beğeni

Evet öyleyken gazı çıkıyor altı temiz karnı tok birden basıyor çığlığı kıpkırmızı oluyor sakinleştirene kadar canım çıkıyor .

Belki de doymuyodur

Kulağı ağrıyabilir sancı gelebilir karnı yeterince doymuyor olabilir.

Şaştım valla :face_with_head_bandage:

Öyle olduğunda nasıl çıkarıyorsunuz gazını

Sütün nasıl ?
belki emerken sütü zor getiriyordur bu yüzdende karnı geç doyuyor ve bu yüzden ağlıyordur belki.

Benim bebeğim sütüm azdı diye acıkıp emerken sütüm az az geliyordu diye ağlıyordu,emdikçe sütüm rahat akıyordu sonra ağlamıyordu

Benim kide öyle arada oluyor aglamya başlayinca üst gazını çıkar rahatlar ve ağlamadan emer gaz sıkışıyor ondan @Damla

1 haftadır böyleyiz valla akıl sağlığım kalmadı.
Daha 17 günlük bebe.
emiyor hemen omzuma alıyorum ovalayıp pat pat vurup gazını çıkartıyorum bazen çıkmıyor. 20 dakkayı buluyor çünkü .
Alttan yana sıkıntımız yok gazı çıkıyor ama üst gazı nadir şahit oldum.
Emiyor gayet güzel memeyi çekiyor ağzından basıyor çığlığı sanki kolunu bacağını ayırıyorum öyle bir bağırma ağlama :cry:

1 Beğeni

Bende yasadim aynisini bir donem, emmek istiyor ama sonra ciglik kiyamet, sutunuz gaz yapiyor ve beebkte gaz olusuyor olabilir, alttan gazi varsa kucakta sallayin vs ama biraz emip agliyorsa agizdan gazini cikartip emzirmeye calisin :frowning:

34 günlüğüz dün gece gram uyumadım aglamasindan üstten gazınıda çıkarıyorum ağlayan bebek ağlıyor canım

Merhaba, ayni durumdayim. Biraz emse bile bir sure sonra cok ağlıyor. Sorun ne çözemiyorum. Çıldırmak üzereyim.

Benim bebeğim yedi haftalık oda boyle yapiyor bugun tam anlamiyla çileden cikardi meme istiyor veriyorum emiyor ağlıyor uzerine agzindan cikti diye agliyor normalde sakin olan cocuk memede dehset yasatiyor umarim gecer sizinkide bence gecici birsey ilkleri yasatiyor 2 haftadır kolik bebeklerde oluyor genelde ama caninizi sikmayin kolik bebekler icin çokça makaleler öneriler var biz o sekilde sakinlestik bizimki kök sokturuyordu unutmayin bunlarin hepsi geçici​:innocent:

Merhaba, ayni sorunu yasiyorum ve sütümün tazyikli geldiğini farkettim. Şimdilik internette yazan onerileri uyguluyorum olmazsa bir emzirme danismanindan destek alacağım.