Memede ağrı

Sag mememde sabagtan berı bı agrı var acıda hıssedıyorum neden acaba sızlaması benı bıtırıyor :face_with_diagonal_mouth:

Süt biriktiği için ola bilir.
Bende süt birikince ağrı sızlama oluyordu

Süt kanallarının biri tıkanmıştır sıcak suyla duş al masaj yaparak. Birde sürekli elinle ovala. Dokunduğunda belli biyerinde şişlik varmı?

Yok abla ama dııyer mememde agrı yok bısey yok ama ıcınde sankı yuvarlak bısey var elımla afıclıyom o goğusumde kıs vardı acaba omu

Daha önceden varsa kis belki yeniden oluşmuştur. Dokununca hareket ediyormu yoksa sertlikmi var biyerinde. Bide memenin genelimi ağrıyor yoksa bi tarafımı.

Bende elimi vurunca yuvarlak taş gibi bişey vardı sıkıyordum süt çıkıyordu ,emdikten sonra rahatlıyordu ağrı olmuyordu @ElvinFeyza @Zeliha

Sen tedirginsen kis olduğu için, doktoruna görün istersen

Agrıyan mememde kıst yok abla dıger mememde yuvarlak ve dokununta hareket edıyor agrıyan mememdekı acıda agrıde gectı

Bendede olmuştu tek mememde kızarmıştı sızlıyodu ağrıyodu bi an üşümeye başlamıştım emzirince geçiyo o memedeki sütü ya sağmaya çalış yada emzir yumuşayana kadar süt kanalları kitle gibi oluyo ben 2 gün çektim ağrıyı uyuyamıyodum şükürler olsun geçti emzirince

2 Beğeni

Aynen ya emzirin ya sağın bende de oluyo ara ara.

1 Beğeni

Geçmesine sevindim canım iki memedende emzirmeye dikkat et bebeğini emziremediğin zamanlarda mutlaka sağ.

1 Beğeni