Memede kalan süt ne kadar sürede bozulur

Doktor senin sütüne tahlil mi yaptı da böyle birşey söyledi.. çok merak ettim

Sütün acı olabilir tadina baktinmi kimi annenin sutu aci oluyo sutun bozuldugunuda ilk defa duydum oyle bisey yok gulerek okudum resmen :joy:ama belki bazi sytler aci olurmus onu demek istediyse bilemem bi sutunun tadina bak canim

Ne guldum allah senide guldursun hahah dogru inekler bize bozuk sut weriyo :joy::joy::joy:

1 Like

Burada 1seneden fazladir edindigim arkadaslarimlada bunun geyigini yaptık örnek verecek seymi bulamadın dediler güldüler dedim napıyım meme ve süt bizler arada bi emziriyozda inekler cümlemizi ölene kadar emziriyo ya​:rofl::rofl::rofl: (arada gülmekte lazım)

2 Likes

Herkes süt bozulmaz demiş herkes ama denemediğim şey kalma ama maalesef olmadı çocuk benim sütümü içtikten sonra sabahlara kadar ağlıyordu ve tuvaleti komple yeşilimsi ve köpüklü bir tuhaf oluyordu doymuyor demeyin sagarakta veriyordum yine aynı günlerce denedim malesef sonuç hüsran prematüre doktoru yaştan kaynaklı bazı kişilerde sütün kötü olabildiğini vermemem gerektigini sôyledi yaşım 41 buarada

Prematüre doktorunu degistir bence literatürde anne sütünün kötü olması diye birşey yok çünkü ve memede kalan süt kac saat kac gun kalirsa kalsin vucut onu korur,surekli bir yandan geri emerken diger yabdan taze süt üretir ki bunu yukarda bir arkadasta anlatmis zaten.. bu yaşla bağlantılı birseyde degil.. okumuş,meslek sahibi olmuş,insanları yönlendiren bir insanın buşekilde cahilce konuşmasına inanamadım.. seninki prematüre oldugu icin özellikle bizimkilerden daha cok ihtiyacı var anne sutune bence yedigin bisiler bebegine gaz yapıyo yada bebegin sindirim sisteminde bi problem var ki kakası köpüklü diyosun. Ben hicbiseyimiz olmamasina ragmen bi ilac bi takviye yada ekstra bi aşı yapılmak istendiginde bile özel,devlet,arastırma hastahanesi 3farklı doktora gösterip fikir alıp ona gore karar veriyorum..bebekler ek gıdaya gecene kadar zaten yeşilimsi ve cıvık sıçıyolar. Ayrıca senin yediklerinde onların kakalarını etkiliyo. Emziriyoken cok cok ilkel dusunerek beslenmek gerek bakkal cakkal yok ayda 1 alisveris yapabiliyosun ve elinde ana malzemeler var herturlu yiyecegini kendin yapmalisin öyle dusunerek hareket edildiginde zaten saglikli besleniyosun sorun kalmıyo. Allah yardimcin olsun

3 Likes

Ayn katiliyorum anne sutu asla bozuk olmaz

Memede sutun bozulma ihtimali yok su sebeple ister istemez zaten sutun dolunca sut disariya akiyo cok scma bisey

Sütün memede bozulması sacma egitim gormus ve konusunda uzmna olan birinin cahilce konusup mamaya yonlendirmesi cokcokdaha sacma.. bana biyle bir doktor denk gelse yapılan mama satislarindan primmi aliyosunuz hayirdir diye sorardim herhalde süt bozuk neye gore kime gore test tahlil teshis neyaptinda bunu diyebiliyosun.? Belki bebegin laktoz allerjsii var belki sindirim sistemi problemli ve sen şuan anlamadigin icin ileriki aylarda daha buyuk bi dertle boguscak benim cocugum