Kızlar ya Gökçe Umay 2 aylık olacak bu ayın 19 unda inşallah son 2 haftadır memede oynama huyu çıktı çekiştiriyo damaklarinin arasında sıkıştıriyo sonra birden çıkıyor hem canımı acıtıyor hemde sürekli çıktığı için az dakika emiyor yani 10-15 dk belki doyuyor mu acaba anlamıyorum da her 2 saate bir emzirmeye geçtim mesela 1 buçuk saat sonra yine emmek istiyor sizede böyle oldu mu
Maalesef ayni zamanda basladik bizde 4 aylik olucaz hala daha siddetiyle devam ediyor disi olmadan bu kadar acitiyorsa disi olunca dusunemiyorum
Ay di mi damaklari bile yetiyorken
Benım bebeişde 20 günlük daha aynısını yapıyo ama genelde farkettım uykuya geçmeden önce bu sekıl yapıl sonra bu bakıyom uyumuş . Ama aşırı canım acıyo
Bi de acaba doyuyor mu diye düşünüyodum
Doyuyo canım cenesi gittikce kuvvetlenyo bnimki de 6 dakika içerisinde memede kalkıyor Ben de hemşireye sordum acaba doyuyor mu diye Hatta kilo takibine de başladık çenesi kuvvetlendiği için artık çabuk kalkacak memeden
Ay iyi bari ya doysun yeter ki bı de doymasa uykuya dalamaz sürekli ağlar di mi
Aynen cnm aglar merak etme doyuyor
Ay içimi rahatlattın haftaya cumartesi zaten kontrolde de soracaktım da olsun iyi geldi
Bnde saglk ocağına gitmiştim daha 15 dkk da azalicak 6 dkk içerisinde klkcak artık minnacık zayf çene yok güçlü bir çenesi oldu ilerde memeni sıkacak ve damaklari ile sıkacak acaba dişimi çıkıyor diye korkmuştum zaten şuan diyon ya memede oynuyo bnde de bu olaylar oldu
Ay süper o zaman
Bebeğim 3 ay alık tam olarak aynısını yapıyor meme reddi sandım hatta