Memede uyuyor

Kızlar bebeğim ne zaman emzirsem memede uyuyor bazen çabuk bazen geç doyuyormu o yüzdenmi uyuyor bilmiyorum bazen sadece 5 dakka falan emiyor sonra uyuyor

Ne kadarlık canım bebeğin benim bebeğimde yeni doğduğu zaman öyleydi memede vakit geçirip uyumayı seviyordu beni emzik yapıyordu bazen 5 dakika bazen 15 dakika emiyordu izin verdim sonra kırkı çıktı gözleri açıldı fıldır fıldır beni emip sağa sola bakıyor şimdi

2 hafdalık daha bebeğim vallahi benimkide şimdiden fıldır fıldır lakin emzik sevmiyor kabul etmedi sallama desen uyunuyor pışpış oda yok anca kucakta anca memede

Geçen gün uyku danışmanı bi doktorun videosunu gördüm 20 günlük bebeği için sallamıyorum uyanıyor uyumuyor tarzı bir soru sormuştu birisi doktorda desteksiz uyku için bebeğinin henüz küçük olduğunu söyledi yani kundak emzik pişpiş sallamak bence normal bir şey sadece bunları kendimize nasıl kolay geliyorsa öyle alıştırmamız lazım bebeklerin bize ihtiyacı var şuan ben bu fikirdeyim bilmiyorum benimki de memede uyuyordu şimdi 1.5 aylık emip sağa sola bakıyor :sweat_smile: emziği de geç vermiş olabilir misin canım ben hastanede ilk gün verdim emmesi de kuvvetlensin pratik yapsın diye şimdide öyle meme aramıyor ama uykuya geçişte ve ağlarken tutuyor en azından , ve merak etme o şuan dünyaya adapte olmaya çalışıyor kucağını da memeni de istemez bir süre sonra bırak nasıl uyursa uyusun sana tavsiyem sadece gece gündüzü şimdiden öğret gece için uyku saati koy kendine ışık açma sessiz ol ve kaka yapmadığı sürece altını açma inan biraz zaman geçtiğinde fark edeceksin gece çok huzurlu ve uzun uyuyacak şimdi ne verirsen onu alıyor bembeyaz sayfa gibi düşün

Balım ilk zamanlar doktor sonra eşim izin vermedi şimdide kabul etmiyor sadece kucakta uyuyor memede pış pış sallama hiç bir şey işe yaramıyor gece altı rahat olmadığı zaman kıyameti koparıyor qazıda vardı ona damla aldık ama bilemiyorum bir kaç gündür hasda dahada huzursuz oldu sürekli ağlama kucaktan inmiyor uyku desen zaten yok balgam geliyor boğazından ama geri yutuyor çığlık atıyor burnu tıkalı sürekli temizlememize bakmayarak sık sık tıkanıyor boğuluyor balgam geldiğinde ne yapacağımı bilemiyorum doktor normal bu dedi çok az uyuyor Sabah uykusu yok oldu resmen