Memeden kesmek

Merhaba doktor yavaş yavaş keselim dedi şuan 13.5 aylık gece zaten sürekli memede ayrıca romatizma hastasiyim ağrılarım da nuksettigi için tedaviye baslayamiyoruz emzirirken kesinlikle kullanilmamsk gerekn ilaçlar nereden baslayacagim bilemiyorum… Bilgisi olan varsa eğer

Offf bu mesele benimde çok canımı sıkıyor benimde bebeğim 19 aylık benim bekarligimdan beri sürekli dönem dönem tekrarlayan idrar enfeksiyonum var geçenlerde yine şiddetli olduğu için acile gittim acildeki doktor kullanmam gereken ilaçları yazamadi emzirdigim için doktor bile bana dedi brak artık emzirme mahfolmussun büyümüş artık onada zarar sanada zarar. O yüzden içmem gereken ilaçları veremedi doktor nasıl kesicem bilmiyorum dünde 19 ay kontrolümüzde bebeğimin B12 çok düşük çıktı doktor bana artık emzirmeyi Azalt yemegi daha çok yemesi lazım dedi. Artık her şekilde doktorlar brkamami söylüyor bende çok yoruldum emzirmekten tek meme emdiği için gece boyu aynı yönde yatmam gerekiyor o yüzdende heryerim agryor gece boyu memede cekildigimde aglyor Kara kara düşünüyorum nasıl kesecegimi :face_holding_back_tears: