Memeyi bırakma-Uyku ilişkisi

Memeyi erken bırakan bebeklerin uyku düzeni nasıl oluyor? Yani benım bebegım 6 aylık olacak hala gece 1:30-2 saatte bir uyanıyor çok yoruldum sürekli araştırıyorum ve aç olduğu için değil memeye alıştığı için uyanıyor bundan eminim.

Merak ettim emmeyi erken bırakan ve uyku sorunu yaşayan bebekler geceleri yine sureklı uyanıyor mu? Asla memeyi bıraktırma gibi bir düşüncem yok bu arada sadece merak ettim​:thinking:

Benim kızım 7. Ayına kadar güç bela da olsa emdi. Başından beri meme reddi vardı ama öyle böyle çok uğraşa uğraşa emzirdim . Bazen silikon uç ile bazen normal verdim bazen biberonla verdim içti yani ama 7. Aya gelince emmeyi bıraktı ve sütüm de kesildi . İçsin çok isterdim olmadı .

Merakınız gidermek için yazayım şu an 10 ay 20 günlük kızım . Malesef uyku düzeni yine yok hatta bir ara vardı gece mama verirdik uyurdu falan kalktığı yattığı belliydi ama son 1 aydır iyice şaştı tekrar düzeni gece oturur 1 e kadar bir ara uyur 9 da uyuturum yarım saat sonra kalkar otururuz artık uyusun diye bekleriz . Diş gibi faktörler de uyumamasına sebep ama adet belledi herhalde yani hiç bir düzeni olmadı

1 Beğeni

:weary_face::weary_face::weary_face:anladımm cevap için tesekkur ederım

1 Beğeni

Rica ederim :heart::heart:

Merhaba bence emzirmeyip onun yerine gece uyandiginda su verip geri uyutmani öneririm. Bu ay tam alışkanlık edinme ayları. Biz 15 ayligz hala 1 saatte bir kalkıp emmek istiyor. Sadece dişten değil alışkanlık olduğu için. Şuan iştah yok kilo sınırda sıkıntı yani şimdi düzeni oturtamazsan öylede gider.

1 Beğeni

Ayyy beni çok korkuttunnnn dikkat etmem lazımm​:weary_face::weary_face::weary_face::weary_face:

Korkutmak istemezdim aşko ama ben çektim sen çekme :sob::joy:

1 Beğeni