Kaç aya kadar kullanabildiniz?
Muziksiz sallama da yapıyor mu ?
Bebeğim 2 ay 11 günlük almak istiyorum daha ne kadar kullanabilirim alirsam ?
Uyutmak icin sallamak uykuya dalmasini beklemek cok zorluyor ve vaktimi alıyor en azindan uykusu gelince buna koyarım bende işlerimi yaparim dogru mu düşünüyorum?
Ben aldım ama kızım hiç sevmediği için de durmayı öyle duruyor kenarda müziksiz sallayabilirsin müziğini istediğin zaman açabiliyorsun sallama kademeleri var yani içinde uyumayı hiç sevmedi genellikle kucağımd uyumayı seviyor Aslında çocuktan çocuğa fark ediyor Yani sevip sevmeyeceğine çocuk karar veriyor biraz da
Anladım teşekkür ederim
Bir tane de ana kucağı var acaba o daha mı iyi
Ben onun yerine hamak aldım onu daha çok sevdi Uzunca bir süre hemen kullandım ama reflü oluşunca reflü yatağına geçtiğimiz için hamağa da kaldırmak zorunda kaldım
Ya bebekler Genellikle bu manuel olanlar var ya onları çok seviyorlarmış öyle duymuştum istiyorsan onlara bir incele kullanan arkadaşlar varsa onlar Cevap versin ona da
Evet bu cocugu bebek seviyormus
Hem daha uygun fiyatı acaba 2.5 aylik bebek kendi kendine sallayabilir mi?
Sen salliyorsun ben hamak kullandim baya rahatti
Var hamak onu kurayim bakalim sevecek mi
Dene bence belki sever
Bizimki bundan 5 aya kadar severek kullandık sonrasında oturmaya heves etti pek kullanmadık şimdi arada 5-10 dk koyuyorum mama falan yediriyorum bazen. 4 aylıkken ayaklarını yitip çekince hareket ettirdiğini anladı kendi kendini sallıyordu.
Anladim tesekkur ederim hamak vardi onu kurdum bakalim sevecek mi
Ben aldım kızım 5 günlük Dada sabahtan akşama kadar içnde sevdi gbi büyüyünce de içinde durursa yemek temizlik kolay olur banada
4 aylık olduk bu zamana kadar epey işimizi gördü, önüne ip bağlayıp onunla sallayıp uyutuyorduk bazen, bir de yemeğimizi yerken buna koyuyorduk durduğu zaman o vakit de iyi olmuştu. Ama her gün huyları değişiyor bebeklerin 2haftadir hiç uyutamadik bu ana kucağında ve durmak da istemiyor. İş yaparken keyfi yerindeyse duruyorlar ama ilgi istediklerinde istemiyorlar yine
Kendi kendine sallayabipmesi için 5 aylık olmalı en az bana kalırsa
Kucaginizda sallayip uyutmaniz ile bu makineye koyup uyutmaniz ayni sey degil kesinlikle. Yani kucakta uyumaya alistiysa bu makinede kendi kendine uyumaz. Bizim de bu tarz bi ana kucagimiz var joie marka sansa modeli, dogdugundan beri kullaniyoruz su an 4 aylik oldu. Kucagimizda uyutup sonra ana kucagina yatiriyorduk 3 aylik olana kadar. Sallama fonksiyonu sadece uyanacak gibi oldugunda yeniden uykuya dalabilmesini sagliyordu. Su an bazen kullaniyoruz ama eskisi kadar durmak istemiyor.
Tesekkur ederim bilgilendirme için
Manuel olanı tavsiye ederim. Bebeğim 10 aylık. Geçen hafta sanırım ataktan kaynaklı ne beşiğinde ne hamaginda uyutamadik sadece manuel ana kucağında uyudu. Kriz çözmede de ise yarayabiliyor bizde yaradı.