Menenjit aşı sonrası

Merhabalar. bebeğim 3 aylık 3 gün önce menenjit aşısının ilk dozlarını oldu. ilk gece 38.3 ateşi vardı 1 kere calpol verdim. sonra düştü bir daha da ateşi çıkmadı ama dün 2 gün geçmişken akşam 2 saat aralıksız ağladı. kucakta gezmek istedi hep yatırınca ağladı baya sonra ağlamaktan sızdı. bugün sabah da 5 6 da uyandı keyfi iyiydi kendine kendine yatakta konuşur sabahları 1 saat durur öyle etrafa bakar. yine öyleydi sonra saat 7 gibi başladı yine ağlamaya 1 saat ağladı sonra zor bela meme kabul etti 2 çekti uyudu. aşıyla ilgisi olabilir mi normalde böyle değildi hiç evet uyumayan bir bebek ama böyle ağlama olmazdı. aşıdan mı başka bir derdi mi var çözemedim

Ah o aşı yok mu bizi de mahvetti 2 aylık aşısı vurdurduk oğlum ancak kendisini bir haftada toparlayabildi şu an yeni yeni normale dönüyor geçmiş olsun muhtemelen aşidandır diye tahmin ediyorum

85 günlükken olduk biz 2. ay aşılarını karma verem falan 3 tane aşıydı onlarda hiç ateşi çıkmadı sadece gece saat başı emdi uyudu sakince. ama 89 günlükken menenjit olduk o da şimdi mahvediyor bizi

Üst üste gelmiş biraz yormuş minik bedenini bence inşallah toparlar hemen

Aşıdan evet bizimkide huysuzdu aynı bu şekildeydi

ne kadar sürdü çok üzülüyorum bugün doktora gittik acaba hani idrar yolu enfeksiyonu falan mı oldu başka bir derdi mi var diye idrar sonucu da tertemiz çıktı kesin aşı huzursuzluğu dedik o yüzden ama ne zaman geçer ki

inşallah bir an önce kendine gelir çok üzülüyoruz böyle ağlayınca

1 Beğeni

Benimki tam bir gün surmustu 5-6 saat kesintisiz ağlamıştı ertesi gün normaldi

bizm bugün 2. gün oluyor dün öğlen başladı inş düzelir bugünden sonra

Duzelir inşallah canım merak etme menenjit ağır tabi biraz napsin minikler :pleading_face:

1 Beğeni