Kızlar kardeşim çok şükür izine geldi 7ay sonra dağ da olduğu için herşeyi yiyemiyorlar ramazanda iki hafta yemek bulamamışlar çıkmamış kumanyalarla idare ettik abur cubur falan dedi bende kardeşim gelmişken güzel şeyler yapmak istiyorum cuma yanıma geldi ama 1 saat kala pek bişey yapamadım pazartesi gelicek tekrar neler yapabilirim arabası yapcaktim sıcakta gitmez daha güzel şeyler yapmak istiyorum ne yapıyım fikir verin elimden gelse tüm dunyayi önüne sericem de
Öncelikle hayırlı olsun Allah kavuşturmuş elhamdülillah
Kendimi senin yerine koyarak menü fikri vereyim şahsen ben öyle bir durumda olsaydım kardeşime içli köfte yaprak sarması kuru dolma, pirinç pilavı, karnıyarık, ıspanaklı börek , salata ve bir iki çeşit yoğurtlu meze yapardım
Hepsini aynı gün yapamayablesn bugünden başlayıp buzluğa atabşrsn çocukla zor olur diye
Nefis yemek tariflerine bakarım yanıt vermek istedim ama kal geldi inşallah görevini de bitirir yakın yerlere gelir ![]()
Benim de annem babam geliyor akşama, belen tava, pirinç pilavı, içli köftem var buzluktan, marullu bir salata ve çorba yapacağım belki fikir olur bunlar da
Kasım da bitiyor 3.senesi sozlesmesi çok şükür komple gelicek inşallah
Çok teşekkür ederim canım 2 hafta burda ama babamlar ilçe de ben il deyim zaman kısıtlı ama aramiz 1 saat ben gittiğimde de götürürum