Hanımlar cok saçma mi sadece ben mi yapıyorum bunu bilmiyorum . Ama merak etim acaba sizler de yapıyor musunuz?
》Bebegim uyuduktan sonra onun karnina bakarim nefes aliyor mu diye .Bunu en cok gece uykusunda yapiyom o gece 11 de uyursa bn islerimi tutarken 3 kere yanina giderim elimle agizini kontrol ederim,karnina bakarim . Hatta bir kere çok yorulmustum . Sabaha kadar uyumusum normalde bebegim gece kalkardi oda kalkmadi ben uyaninca yuzume isik vurunca hemen abartopar yataktan sicrayip kozimin elerini cekmisim oda korktu tabi gozlerini bir aciyo yavrum ne oldugunu anlamadi bile Ve bunu bn cok yapiyom . Nefes dinleme meslelesi sizdede var mi ?
Hiç öyle şeyler yapmıyorum genelde tüy yastığa gövdesi ve başı gelecek şekilde yan koyuyorum kusarsa da ağzından dökülür diye için rahat oluyo bazen farklı nefes alışı olursa bekliyorum normale dönünce uyuyorum
Yan yatirdigim halde gozumun onunde bogluyordu kizim o gunden sonra daha da korktum galiba yan yatarken birden kusmaya basladi ve kafasini dik tutu yetişemedim de 1 avuc kusmugu rahat yutmustur .
Ayy Allah korusun yutmaktan bişey olmaz gerçekten çok korkuyor insan başına öyle bir şey gelince bende yaşadım onu ama o zaman hastaydı hep başında uyanık bekliyordum zaten ha kustu ha kysacak diye valla çokk zor
Var canim var olmaz mı bende uzun süre uyuduğu zamanlar bakarım karnı inip kalkıyor mu diye bazende parmağımla burnunu kontrol ediyorum annelik iç güdüsü bence bişey olursa korkusu ya anlamazsam düşüncesi
İlk cocugun oldugu icin gayet normal bu canim ben 2.5 sene sag tarafima bebegin besigine dönük uyudum cit olsa gozumu acardim babasida ayni nefesine kadar dinlerdik. İkinci bebegimde ilk zamanlar gık dese kalkip bakiyodum kusma olayindan cok korkdugum icin suan oyle degilim yani ilk bebegin oldugu icin gayet normal canim
Biz park besik aldik direk bizim yatakla birleştirdim. Bu gecede ayni seyi yapmisim .bu sefer kocam yanimdayi birden uyanip kizi uyandirmisim kocam diy napiyon sen
gecici durum merak etme ama ben gibi 2.5 sene falanda surebilir canim anne olmak boyle bisey iste gece her sesine uyaniyom kizimin. Esim 6.30 da ise gidiyo beni uyandirmiyo inan ne alarmi ne gittigini duyuyom ama bebenin emziginciksa agzindan uyaniyom
Haklisin ya benim koca da yanimdan gitmiş haberim yok ben sağ tarafima donup bakmadim bile saat 10 olmus bi baktim koca yokoda doger odaya yatmis uyuyamamis da . Bazen bnm koz iyaninca aglamiyor tek basina oyun oynuyor donceye fln bakiyor
Bende çok yapıyorum bunu ya. Çocuk mis gibi uyuyo oh yat sende uyu dimi. Senaryolar senaryolar kafamda. Ya söyle olursa ya böyle olursa .s Gece ben defalarca kalkıp ona bakıyorum ayrı oda da uyuyor kendi yataginda. Bı yanımda uyuduğu zaman deliksiz uyuyorum o da kızım benim suratıma tokat atıp beni uyandirana kdar Benim de ilk çocuk sonra geçiyordur inşallah dediğiniz gibi hayli yoruyo beni uykularım bölük pörçük