Eyvah artik icebilirim diye dusundugum icin mercimek corbasi ictim bebegim hic durnuyo biryeei agriyomus gibi agliyo sizlaniyo 5 aylik olduk hala gaz yaparmi kimyonla icmistim halbuki ama baska biryeeude agriyodur bilemedim
Geçenler de bende içmiştim bişe olmadı gazını çıkarabiliyor mu
Bn yeni bugun ictim yeni dogdugunfs sariliktan yatmistik hastsneye ordski anneler icmisti bebekler cok kotu oldular ordaki cocuk doktory bsya azarlsdi onlari bugun menude mercimrk vardi ictiniz deyilmi dedi ogun kulagima kupe oldu canim.cekmesine ragmen icmedim bugun farki huzursuz ama alt gazinj yok ama geyirdi
Ben de aynı durumu yaşadım bebeğim 5 aylıkken içmiştim çok gaz sorunu yaşadı bebeğim şu an 6 buçuk aylık hala içemiyorum korkumdan en çokta kuru fasülyeye hasretim
Evetya malesef bizdede ayni durum bnde yemiyorum onlari
Ben bugün brokoli denedim bebeğimin yemesi için umarım olmaz gazı eğer olmaz ise başlayacağım yemeye ben de
Bende kimyonla yapıyorum devamlı hatta yeşil mercimek yemeğini çok yaparım çok süt yapıyor bi sıkıntısı olmuyor üstünede kimyon çayı mutlaka içiyorum
Bazı doktorlar herşeyin tadına bakın bı kaç kaşık yiyin hiç yememezlik yapmayın diyor bu defa çocuklar seçici olurmuş yemek konusunda o yüzden ben az da olsa bı kaç kaşık yiyorum. Kimyon çayını da acılı olursa yemek o zaman içiyorum
Ay valla hepsini yiyiorum mercimek de fasulye de kola da özellikle kolaya çok hasret kalmıştım hamileyken şimdi içiyorum. Çok şükür yiyip içince de hiç bir sorun yaşamadık gaz problemi vs şükür kızım gazını çok rahat çıkarıyor. Baktım kızım dirençli bende sınır koymadım