Merhaba arkadaşlar doğum yapalı 2 ay2 gün oldu bugun belım kasıklarm sankı adet olcak gibiyim neden boyle olablr sezeryan yaptım
Ben doğum yapalı 6 buçuk ay oldu hala kasık ağrısı bel ağrısı oluyor üstüne bide sırtım ciddi anlamda ağrıyor. Ve ağlama noktasına geldim bugün. Sanırım doğumdan sonra duruş bozukluğu oluyor hormanlar vs derken ağrılar artıyor
Galiba canım ya adet oldun mu pekı inşallah duzelır en kısa sürede olurız
2ay 22 gun oldu sezeryan oldum bende ara ara bel kasik agrisi oldu bendede adet olucak gibi cumartesi ilk reglimi oldum ama ondan once oluyodu agrim
Normal o zaman cnm bıde korktum
Aynen normal heralde canim korkma aksi bi durum olursa uzun surersede bi acile falan got
Normal de hiç adet ağrısı çekmezdin doğumdan donra sanki doğum sancısı çeker gibi ağrım oluyor doktora sorduğumda olabilir bu aprılar demişdi 6 ay oldu sezeryan olalı hala adet olunca belim karsıklarım felaket ağrıyo
Ne kadar surede oldnz adet
Ne kadar sürede oldun cnm adet
Ne kadar surede oldın cnm
Ne kadar surede oldun cnm
Kizim 2 ay 22 gunluk cumartesi oldum canim .
Kızım 2 ay 15 gunluk oldu bugun adetım bıttı . Bel agrım cok cok nadır normal dogum yaptım ben. Ama duyduguma gore sezeryan olan kımı onsanda uzun sure bel ağrısı oluyormus .bır tanıdıgım var oda sezeryan oldu 3 yıl gectı hala belım agrıyor dıyor .
Valla ya geçmek bılmıyor agrısı o sızı hep orda
Oncesınde tatlı ıstegı oluyor muydu benm cok var ya ![]()
Onceden belirti varmydı
Valla benim canim hep ister tatli bilemedim yani birden oldu canim
Sendemi oldun bacim acaba az emiyolar ondanmi cabuk olduk biz ya millet 6ay 1 yilda oluyomus anlamadim gitti. Bel agrisi adet olacak gibi agri oluyo sezeryanden degil ama dedigin gibi sonrasinda bel agrisi ceken cok oluyomuş bende olmadi sukur. Bide cok fazla oluyorum bugun 6. Gun hala devam ediyo normalde 6 gun abdestlenirdim anlamadim gitti
Bılmıyom kı benım ılk cocuk bıde bu konuları hıc arastırmadım . Ama dedıgın gıbı gec oluyormus genelde bıde bnde adet duzensızlıgı var
bırdahakıne 2 ay sonra anca olurum . Benım normaldı . Ben dogru duzgun kan ılacı kulanmadım sen kullandıysan belkı ondan coktur . Ben rgl olunca sadece bacak agrım oluyor . Hatta bazen reglı oldugumu anlamıyorum bıle
bu konuları arastırsaydum keske sımdı hıc vaktım yookkkkkkl![]()
Kan ilaci kullanamadim bende mide bulantisi yapti hep 3 kere degistirdim ama icemedim. İnsallah duzene gorer canim oda zor yav hamile bile sanrsin kendini. Benim usutursem agrim olur yoksa benimde olmaz agrim birden olurum . Bundada borden oldum bel kasik agrim oldu ozaman olmadim ama