Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızımın sağlık sorunları yanlış teşhis daha sonra doğru doktoru bulup doğru teşhisi alıp az kalsın geç kalmak üzereyken yakaladığımız tedavi ve psikolojik yıpranmışlik tükenmişlik sendromunu atlatıp tekrar geldim ![]()
![]()
Merhabaa Geçmiş olsun canım hoşgeldin şimdi nasılsınız bebeğinle iyimisiniz ![]()
Ben daha iyiyim kızımın tedavisi devam ediyor onun için güçlü olmak zorundayım En azından kötü günleri atlattım ![]()
Merhaba , hoşgeldiniz. Ne tedavisi görüyor söylemek isterseniz
Kızımın doğuştan kulağının arkasında 1 kitle ile doğdu bizde 3 günlükken fark ettik ama doktorlar bizi 6 ay oyaladı daha sonra tanı koymak için mr vs çekildi ondanda rms kanseri olabilir denip bizi onkolojiye sevk ettiler 6 ay kadar daha orada tedavi gördük megersem kitle etopik timus yapisiymis ve buda gelişim kasini sarmış tamemen kas gelişimi Durmuş buda kızımda şaşılık ve ağızda eğime yüzümde asimetriye neden oldu şimdi gözetim altında egzersizlerle kası gevsetmeye calisiyorlar eğer gevşeme olmazsa operasyonla kası rahatlatacaklar
Hosgeldiniz ve büyük geçmiş olsun baya bi zorlu durumlardan gecmissiniz Rabbim guzel şekilde sonuçlanmasını da nasip etsin burda yazın bizde mutluluğunuzu paylaşalım insallah burası iyi gelecektir inaniyorum
Merhaba hoşgeldiniz, ben daha önce görmemiştim sizi sanırım. Umarım süreciniz her aşamasıyla olumlu ilerler
inşallah sağlıklı mutlu bir şekilde büyüsün bebeğiniz ![]()
![]()
Neler yaşamışsınız . El kadar bebeğe yanlış teşhis kıyup kanser tedavisi aldırtmuşlar. Asıl tedaviden geri kalmasına sebep olmuşlar. Şikayet ettiniz mi? Böyleleri doktor olmamalı. İnsan canını çok basite alıyolar.
Umarım bir an önce tüm bu zorlu süreçleri atlatırsınız sağlıcakla büyür yavrunuz . Allah’ım onlara en ufak bir hastalık vermesin . Size de çok yıpratıcı olmuş bu süreç. Allah dayanma gücü versin. Evlat konu olunca insanın kalbi yoruluyor acıya acıya. Allah şafi ismiyle şifa versinn. ![]()
![]()
Allah razı olsun hanımlar gerçekten zor yani hangi doktoru şikayet edelim çocuğumun sağlığıyla uğraşmaktan şikayet etmek aklıma bile gelmedi o an düşündüm tek şey çocuğumun sağlığıydı yani bir arkadaşım sağ olsun şu doktora şu hastaneye git dedi de ben çocuğumu kurtardım yoksa çocuğun ileri derece skolyoz olma riskiyle karşı karşıyaydı kamburlaşıp tamamen yamuladabilirdi ben öteki tarafa bıraktım hesabı ya gerçekten çok yorucu bir süreçti ama hala daha devam ediyor ama o dönemki gibi değilim en azından yani acaba kanser mi rms kanseri dediler lenfoma olabilir dediler yani çok tanısı vardı Ne yapacağımızı inanın bizde bilmiyorduk lütfen tek bir doktorla kalmayın çocuklarınız için
Hoş geldin ve çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur ![]()
Neler yaşayıp neler hissedip neler atlatmaya calismissinzi , Allah bağışlasın evladinizi tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah
Şükürler olsun En azından tehlikeli evreleri atlattık yani bu saatten sonrası belki Ufak bir operasyanla halledilecek bir şey iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ![]()
Çok geçmiş olsun bir anne için gerçekten çok büyük bir imtihan olmuş rabbim tez zamanda şifa versin dahada iyi olursunuz inşallah ![]()
![]()
Hoşgeldin canım Cook geçmiş olsun