Merhaba kızlar

Kizlardesim gcen ay göğsündn biyopsi verdi sonuç meme iltihabı hatta meme selülit i tedaviye başlanildi o arada 9 haftalık hamile olduğunu öğrendi süreçte antibiyotik ağrı kesici çok kullandi bugün acil doktoru bebeğin beynine zarar verdi verir engelli vs olur demiş çok üzüldü ağladı çok erken degilmi

Acaba hamile olduğunu bilmiyor muydu evet ilaçlar ağır etki verebilir de vermeyebilir de yani bunu doğmadan bilmek imkansız detaylı taramada belki belli olabilir bir şeyler tanı mı koymuş doktor bebek kesin engelli diye anlamadım

Cok geçmiş olsun Allah şifasını versin, biraz zorlu olmuş ama artık yapicak bisey yok Allah en doğrusunu bilendir ne kadar olur ya da olmaz desek de bilemeyiz ,insallah değildir diye dua etmek en dogrusu

Daha 2 aylık hemen nasıl yorumda bulundu ki evet ilaçlar etkendir ama bilmiyormuş sonuçta Rabbim korkulanı yaşatmasın zor bir durum kafasında sürekli acaba olacak bence iyi bir doktor bulup dozlarını Felan konuşmalı bebek değerlendirilmeli

Iyi bakildimi cunki bolgesel tedavi yapildigi icin bebege ulasmaz ama yine de 13 haftalik nipt testini kan testini yaptirsin allahtan umut kesilmez.

Bende hamile olduğumu bilmeden antibiyotik soğuk algınlığı ilacı herşey kullandım hatta öğrenince korktum bişey olur mu ki diye ama çok şükür sapasağlam doğdu. Kendini üzmesin Allah n izniyle hiç bişey olmaz

Allah razı olsun hepinizden insallah güzel haberler alırız bizde randevu aldık henüz net bişey yokdua ediyor uz varolun canim kizlar

Aynen bende öyleydim​:joy: hatta o ağrılaro adet olcam sandım majezik falan içtim 3 gün art arda şükür olmadı

İlaçlar gebelikte risk oluşturuyor ama bu hiçbir zaman kesinlik içermez. Doktorun bahsettiği sadece bir ihtimal. Hatırlarsınız belki kovid olanların sabah-ògle-akşam 8er adet aldığı bir antibiyotik vardı. Benim kuzenim kovid olduğunda o antibiyotiği ve yanında ağrı kesiciyi çok yüksek doz kullanmıştı, hamile olduğundan haberi yoktu. Doktorlar ne kadar çok kötü ihtimalden bahsetti ama sapa sağlam bir bebek dünyaya getirdi. Allahın dediği olur. Dua etsin. Olası riskler söyleniyor .Sağlıklı olması mümkün değil anlamına gelmez bu.