Meslektaşlar kavuşsun 🫂

Mucize bebeğin Anneleri hangi mesleğin sahibi?
Hadi bakalım gelsin cevaplar​:grinning:

Season 10 Hug GIF by Friends

2 Beğeni

Mesleğiniz ne? Merak ettim :heart_eyes: @bilgin

Benim mi sordun canım

1 Beğeni

@bilgin inkini sordum.

Seninki ne​:heart_eyes: @Hale1010

Benim meslegımle yaptığım iş çok farklı :sweat_smile: gıda muhendısıyım ama Guzellık merkezim var

2 Beğeni

O havalıymış:sunglasses:
Zaten kime sorsan kendi mesleginden baska işi yapiyor :grinning:biri benim kocam​:grinning:

Doğrudur çünkü bu ülkede boşuna unıversıte okuyup emek veriyoruz malesef iş alanı yok işe girsen de maaş sıkıntı

İş saatine rağmen maaşlar çok az veriliyor evet,bu durum can sıkmıyorda değil, kaç saat işte oluyor eşim maaş ona değmiyor ama mecbur işe girmekte zorlaştı

Eşinin mesleği ne şu an ne iş yapıyor

Cocuk gelişimci ama özel yabancı dil öğretmenliği yapıyorum

2 Beğeni

Kendi mesleği, İşletme yönetimi.
Ama Markette çalışıyor

Çok şükür işi var artık hepımız ole dıyoruz çok şükür işimi var dıyoruz onca sene oku maddi manevi yıpran sonuç hep bu benim çok muhendıs öğretmen arkadaşım ozel sektörde çalıştır veya ıssız

Eşimde öyle diyor yılları boşu boşuna gitti bilsem o zaman kendime bir iş kurardım diyor hep ozamana göre şartlar da uygundu şimdi iş kurmak istesen bile oda bi sorun oldu artık

Suan esnaf olmak çok zor benim 3 tane şubem vardı 1 subemı kapattım vergıler arttırıldı kiralar 10 katına çıktı suan sadece devletın vergılerıne be kiraya ıs yeri ısletıyoruz

1 Beğeni

Bende yazılım mühendisiyim kendi işimi yapıyorum. Mucize Anne ve Bebek uygulamaları dışında kendi işimle de ilgileniyorum. Bu aralar araç takip sistemlerinin cihaz kodlamasını yapıyorum

4 Beğeni

Ben ziraat mühendisi, yazılım yüksek mühendisiyim sağlık sektöründe tanıtım yapıyodum şuan analık iznindeyim ama eşim çevrem hep yazılımcı onlara destek oluyordum işlerinde benim izin bitince istifa edip freelance scrum master döneceğim bende

4 Beğeni

Ben grafik tasarım mezunuyum üniversitede marka iletişim okuyorum freelance olarak grafik tasarımcılık yapıyorum :bouquet:

1 Beğeni

Anaokulu Öğretmeni ama cok az çalıştım malum tesettürlü olduğumdan dolayi bim ciydim​:slightly_smiling_face:‍↔

1 Beğeni

Fizik öğretmeni mezunuyum, fizik üzerine master okuyorum ama kendi mesleğimi yapamıyorum :frowning: o yüzden yaklaşık 7 yıldır tercümanlık yapıyorum

2 Beğeni

Kadın Giyim Modelistligi okudum lisede ama hiç devam ettirmedim, biyomedikal müh. mezunuyum 6 önceye kadar Kalite Yönetim Uzmanı olarak çalıştım :smiling_face_with_tear: şuanda yeni okula kaydoldum, Maliye okuyacağım evde boşa durmayalım bari :joy:

2 Beğeni