Midesini bulandırıyor hic bisey yemiyor bir ay da iki antibiyotik kullandik 17 ayligiz

Normal mi bu saygılarım keyfi yerinde ateşi. S yok ama yemiyor ağzı kapalı bide oguruyor sadece emziriyorum

Kahvaltıda peynir zeytin yiyen oğlum bu aylarda yemez dokunmaz ekmeğe bile sürsem ağzından çıkarır oldu . 20 aylık olduk artık ben pes ettim denemiyorum diş derdinden mi istemediğinden mi anlamadım sadece yumurta pankek vs tek öğün . Akşamd canı istemezse hemen kafa çevirir versem ağzından çıkarır.
Ben artık ısrar etmektense yer sofrasına geçtik çoğu öğününü bizi görerek yedirmeye çalışıyorum. Ve hiç ağzına domates sürmeyen oğlum 20 ay sonunda da biz hep yerken sofrada istedei akşamları yemeye başladı

Cok zor ne olacak böyle ben cok yoruldun artik

Hastalıktan kaynaklı zaten küçük olan midesi iyice küçülmüş olabilir zamanla düzelecektir, gün içinde midesini yormayacak şeylere yüklen işte sadece yoğurt gibi, 1-2 kaşık yeese de kardır, ardından 1 saat sonra meyve ile devam edebilirsin..Bir kaç güne düzelecektir diye düşünüyorum

1 Beğeni

Bende yoruldm artık yanına her sabah teklif ettim etmesem tabağına koydum . Ama yemeyen yemiyor malesef.
Artık sadece onunla yemeye özen gösteriyorum bi kaç şeyi canı çekip istedi çok şükür. Sizde öyle deneyin .
Teklif ettikçe inanın asla fayda etmiyor

Bu son zamanlarda toparlanamadık cok şükür buna da umudum yaz geliyor kapı babaya cikariz biraz rahat ederiz inşallah bunaldi evde cocuk lar

1 Beğeni

Bide öyle deneye yim bakayim Allah tan emziriyorum yoksa bilmiyorum cok zor sinir stres den saçlarım beyaz ladi

Kilo alımı nasıl bu aylarda bebekler her zaman yediği şeyleri yemez olur seçici oluyorlar sebze çorbasını severek yiyen kızım iki üç aydr ağzına sürmüyo kaşar severdi artık onu da sevmiyor domatesi seviyordu onu da bıraktı umarım geçici bir süreçtr iki farklı şey göstern iki elinizde hangisini yersn diye teklf edin belki öyle yer inşallah

1 Beğeni

Hastalık kaynaklıdır canım teklif et ona kalmış artık zorlarsan da hepten ters teper emmeside güzel birşey en azından geçmiş olsun