Misaifrlkte başkasının evnde çocuğuna bakma

Kızlar bayramda babaanneme gıdecez inşallah bi haftalığına ama ben daha önce annem dışında kimsenin evinde yatılı kalmadım çocuğumla orda yemek zamanı bzmkiden farklı ana ara öğünleri vs ben çekinirim bi başkasının mıtfagına girmeye dolabından bişey almaya vs babaannem de olsa kızımın ara öğünleri özellikle meyve atıştırmalk fln oluyor ayıp olmasın diye mesela kendm alsam versem olurmu eve almış gibi yapsam hem evdekiler hemde kızıma veririm yemek konusunda biraz titizim de kızımda öyle her şeyi yiyen bir bebek değil ayırt eder çoğu yemeği siz anlayın ben anlataammış olablrm ama siz beni anlamşsnzdr (kızımı ayağımda sallıyorum kaç tekme yedim de) :frowning:

Canım yani çocuğunun yediği şeyleri giderken alıp götürebilirsin onun dışında zaten mutfağa illaki girersin evinde nasılsa orada da öyle yapabilirsin bence çekinmene gerek yok ben olsam çekinmezdim . Yani sadece kızının yediği farklı şeyleri isteyememen normal mesela meyve dedin muzdur çilektir vs her zaman herkesin evinde olan şeyler değil giderken alıp gidersen daha kolay olur senin için .