Kızlar oğlum 6 aylık 7 kilo 3 numara molfiks kullanıyrum ama sürekli çişi taşıyor sürekli artık kıyafet yıkamaktan bi hal oldu 3 numara ona göre çok küçük değil aslında acaba 4e geçme vakti geldi de ben mi bilmiyorum
4 numara tam olur şuan size bence zaten 7-14 kg aralığı yazıyor bende 4 numara kullanıyorum
Ben 3. Ayından beri 4 numarayı kullaniyorm şimdi. 4 ay 3 günlük ..değişim zamanı gelmiş sizinkininde ondan tasiriyodur bezin üstünde yazan her zaman net olmuyor bezi bağlarken cirtlari birbirine uzak kalıyorsa bı üst beze geçmek gerekiyor bence
Bez kucuk geliyor uzerinde yazan kiloyla orantılı değil malesef en azından bizde oyle oldu. Üçüncü ayımızda üç numara dördüncü ayda dört no beşinci ayda beş noya geçtik şimdi altı aylıgız beş numara bezle devam ediyorum beden olarak uygun ama kakada taşırma yapıyor. Eşim yanlıslıkla kulot bez almıs gecen gun belini guzel kavrıyor yuksek bel ve kakayı tasırmadı bu sorunundan da bu sekilde kurtulmus oldum. Kulot bez tavsiye ederim sizede isterseniz bir deneyin. Bebek hareketlendikce bantlarda kayma da yapıyor kulot bez olunca bu sorunda ortadan kalktı
Ben küçük geldiği için taşırıyor olabilir. 4 numaraya geçmen lazım 7-14 kilo zaten. Bizde molfix kullanıyoruz taşırma yapmıyor.
Benm kızmda 6 aylık 7 kilo ve iki aydr 4 numara bez kullanıyor baby turco 3 numara kçk geliyor olabilir
7-7,5 kilo arasında 4 numara kullandık. 8 kg olduğu zaman taşırmaya başladı. Şimdi 9 kiloyu geçti 5 numaraya geçmeden 4+ ya geçtik. Bir iki ay da bu götürür sanırım 6,5 ayligiz şu an.