Moralim bozuk

1 hafta sonra geri gel dedi haftaya cumaya randewu werdi

Böyle böyle doğuracan git gel :grinning_face_with_smiling_eyes: tehlikeli birşey olsa 1 hafta sonraya atmazdı canım merak etme. O sürede başka hastaneye de muayene ol istersen. Ultroson cihazları arasında da çok fark oluyor

Kese kucuk ama cokda kucuk dgil dedi soru soruyorm suan bebege bakiyoruz onun sirasi degil diyo allah yarbbi :woozy_face:

Bunlarda ayrı tripler heee. O ne demek ya endişelendiğim her soruyu cevaplamak zorundasınız beni rahatlatmak zorundasınuz hani riskli gebelik yaşıyorum ya dicektin. Ben hamileyken böyle ters yapan bi uzmanla tartışmıştım. Sonradan suyuma gitmişti ama doktorumu değiştim hemen

Merhaba öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin moralinizi yüksek tutun kızıma hamileyken 27. Haftada erken doğum riskim oluştu doğum kanalında bebek gelişmiyordu ve tansiyonum çıktığı için beni zehirlemeye bile başlamışdı her kontrolümde doktorlar üç güne doğurursun diyordu. Küvez hazırlanıyordu haftanın üç günü muayne oluyordum her muayne de doğumumu başlatacakları söyleniyordu 38+5 de doğurdum :joy: kilosu gelişimi hep geriden gelen bebek 3200 gr doğdu. Bunu anlattım çünkü her zaman kötü sonuçlar oluşmuyor umut bizim için hep var ve sana ihtiyacı olan diğer bir minik bebişin var ikisi için de güçlü olman gerekiyor rabbim kolaylıkların tümünü sana nasip etsin hep iyi insanlarla karşlaştırsın

34+3 olduk bakalim cumaya geri cagirdi aklim kizimda kaliyo diye bide anne anne diye araniyo ewin icinde

He ya manyakmi ne kan tahlillere mecbur bakmak zorndasnki bisey warmi dicen

Ego tavan çoğunda . Değişikler

Bugun gittim kontrolum wardi bebek kilo alimi yawas kilo almamis dedi perinatoloji iki gunde bir takip dedi boyle giderse iki haftaya klmaz alicaz dedi

1 Like

Alıcagız derken Rabbım şifa versın

Doguma yani

Rabbim kolaylaştırsin inşallah sağ salim al kucağına canım

Amin cnm saolasin

ALLAH ikimizinde jçhakında hayırlısını nasip etsın İNŞALLAH :rose: