Moralim bozuk

Kizlar cogunuz biliyosunuz ikinciye hamileyim dusuk tehlikesi atlattim bugunde doktor kontrolum wardi iki hafta bir 34 haftamday doktor bebegin haftasina gore kucuk dedi acile gonderdi onlarda bakti kesesi kucuk dedi yatis dedi 16 aylik kizim dan ayrilmak cok zoruma gitti cnku bnsiz durmuyo bgun esim bn muane olurken bile durduramamis anne anne demis smdi babannesi goturuyo babasida oraya gitcek ayrilirken agladim ayrilamadm yarin duruma gore blli olck yatis dewammi dglmi doye k

ALLAH şifa versin İNŞALLAH canınızı sıkmayın dua edın bol bol ALLAH yardımcınız olsun üzülmeyin stres yapmayın kı bebegınız his etmesın zor evet ama stres yapınca etkileniyor bebekler bıraz sabır :rose: :smiling_face_with_three_hearts:

Ablası kardeşine ALLAH ın izniyle kavuşunca unutur herseyı bende 3cu hamilıgımde erken dogum riskim vardı dıye hastaneye yattım genelde abı ablalar sabır edıyor ama sız moralinizi bozmayın gececek bu günlerde ALLAH ın ıznıyle hiç kafanıza bişi takmayın İNŞALLAH yarın guzel haberler alıp evınıze kızınıza kavuşursunuz

Canım çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah. Çok zordur eminim Allah kimseyi yavrusundan ayrı koymasın :palms_up_together:

Amin cnm teskkur ederim suan kagit werdiler yarin riskli gebelige gitcen o karar wercek dediler saat 4 den beri acilde bekledim bekledim bu saat olmus yatircaz dediler smdide dlga gecer gbi bana oyle dediler yarin bakalim nolcak

Ewet baya zor oluyo bugun babasi oyalarken bile anne anne demis onda bile durmamis yawrum :face_holding_back_tears:rabbim hic bir ewladi annesiz birakmasin

2 Beğeni

Son andami belli oldu canım gelişim geriliği önceki kontroller normalmi idi… evet zordur kızını bırakmak ama şuan diğer evladinida düşünmek zorundasın canım benim hem yalnız değil bakacak kişiler babası babaannesi inşallah süreç uzamaz kavuşursun evladına kısa zamanda Allah yardımcın olsun

31 haftada gittim en son gayet guzel demisti bugun 34 hafta olduk kontrole geldim kesesi kucuk gelismemis dedi haftasiyla uyumlu degil 31 haftayla uyumlu dedi

Benm oncesindede dusuk riskim wardi perinatoloji demisti 25 haftadan snra erken dogum olur diye

Tedbir amaçlı yatırmış olur canım bazen iniş çıkış oluyor biliyorsun sende kendini yoracak düşüncelerden Uzak dur lütfen

Bu bi süreç iki evladinizi da düşünüyorsunuz bizlerde anne olarak sizi anlıyoruz ama bu da bi imtihan gecicek sonra evlatlarınız yanınızda daha iyi günleriniz olucak Allahin izniyle dua edelim sizin icin evlatlarınız için Allah kolaylastirsin​:palms_up_together::tulip::palms_up_together:

Perinatolojiye geldm bakalim ne karar werck

Allah güzel haber duymani.nasip etsin :smiling_face_with_three_hearts:

Güzel haberler alırsın inşallah haberdar et bizide

Tamam canm yarin gidicem bakalim

2 Beğeni

Canım ne denir bilemedim ama moralini bozma 33 haftada bende perinataloji gitmeye başlamıştım 2-3 hafta geriden geliyordu 34-35 yatış verilcekti istemedim imza atıp çıktım 37+6 doğum yaptım iyi şeyler düşün ardında seni bekleyen ve kucağına alcagin bir yavrun daha var onlara yansie sen iyi oldu ki onlarda olsun

Çok geçmiş olsun Sevda Allah yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun canım . Peki ne kadar süre yatacakmışsın . Çok zordur tabi yavrundan ayrı kalmak kıyamam ikinizede :pensive_face: bir an önce inşallah herşey yoluna girer Allah acil şifa versin bebişini vaktiyle kucağına alırsın inşallah

Tesk edrm cnm Yarin sabh perinatoloji bakip karar werecek dedi yarini bekliyorum suan ewimdeyim

2 Beğeni

Tesk edrm cnm saolasn