Moralim çok bozuk ne yapacağımı bilemiyorum

Kızlar bebeğim 3 ay 19 günlük üç gündür meme almıyor iki aylıkken gündüz emedi artık çok ağlıyordu dilini vurup çıkarıyordu gece emzirdim ama üç gündür gecede almıyor bugün sağdım verdim içmedi midesini bulandırdı mamayı içiyor ama ne yapacağımı bilemiyorum zaten etrafımda ki insanlar yeteri kadar moralimi bozdu göğüslerim süt doluyor ve kendi kendine akıyor oturup evladıma iyi bir anne olamıyorum diye ağlıyorum :disappointed_relieved:

Öncelikle çok iyi bir annesin ki bunun için üzülüyorsun. Benimde kızım 2 buçuk aylık 2 aylıkken bende yaşadım bunu. Bebeğin bir yeri ağrıyor olabilir hastalanıyor olabilir atak haftası olabilir birçok neden var. Bende kızımı emzirmek için kendime çevirdiğim an morarana kadar ağlıyordu uyurken emziriyordum bide emzik kullanıyorsa ağzında emzik varken pozisyonunu ayarlayıp emziği çıkarıp hemen göğsümü ağzına sokuyordum. Sen de dene canım

1 Beğeni

Ayyy lütfen öyle düşünme :pensive: sadece emzirmek mi annelik bu duruma üzülüyor endişeleniyor olman bile nasıl güzel ve harika bir anne olduğunu gosterir bebekler bazen meme reddi yapabiliyorlar özellikle mama içen bebekler çünkü seni emerken daha fazla efor sarf ediyor biberon kolayına geliyor uyurken dene çok zorlama yanına uzan o şekilde emzirmeyi dene inşallah en kısa zamanda normale döner tekrar söylüyorum sen çok güzel bir annesin :heart:

1 Beğeni

Bizde üç buçuk aylıkken bunu yaşadık tam uykuya dalacakken emzirin öyle emiyor gece uykuluykende emiyor ama gündüz ammiyor on beş gün kadar sürdü geçti

1 Beğeni

Denedim dört gündür deniyorum memeyi ağzına verdiğim an çığlık çığlığa kalıyor ilk defa evladımın gözlerinden yaş geldi eşimde zorlama diyor hasta olur bu defa daha çok üzülürsün

Biraz özlesin canım seni formda okumuştum

Evet zorlayınca benimkinde öyle oluyordu istemiyordu.bende tam uyuyacakkrn gözleri gidiyordu o zaman emziriyorum bide gece uykudan alıp emziriyorum sık sık ki gündüz emmiyordu açığı kapatmak için

Üzülmeyin çoğumuz yasadik bu durumu geçici allh başka dert vermesin

1 Beğeni

Amin cümlemize inşallah

En azindan mamayi aliyo oda bisey illaki emzirmek zorunda degilsin baska seyler paylasin bebisinle emziremiyorum diye uzulme.
Ilk dort bes ay emzirdim sonra hastalandim kullandigim ilac oglani zehirliyodu bir kac gun uzuldum sonra dusundum niye uzuluyorum ki dedim.
Mamayi yiyo fazlasiyla daha guzel uyuyo
Karni doyuyo cocugun 4 aylik hazir gidaya da basladik suan 14 aylik herseyi yiyo.
Gunde 3 kere 180 cc mama yaninda sabah kahvaltisi
1 dilim surulmus ekmek uzum
Cay
Aklina ne gelirse o kadar duskun ki yemege

Daha bugun konsultasyon burosuna gittik
11 yakin dedi
Cok guzel gelistigini cok neseli mutlu bi bebek dedi.
Yani diycegim kendini emzirmeyle kisitlama
Sudun fazlaysada sag at dolaba
Mama bulamadigin zaman verirsin

Tamammi canim

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim gerçekten çok moral verdiniz mama içiyor evet ama sağdığım sütümü içmiyor midesini bulandırıyor

Bizde 3 ay 21 günluk olduk 1 haftadir ayni meme reddi bizde de var ama tek taraflı birini alıyor birini almıyor
ne yapacağımı bilemedim cok üzüldüm sütüm de azaldi iyice bende son çare bugün biraz tatlı biseyler sürdüm gogusume oyle aldı sonra devam etti çok sükür