Eşinizden eminseniz kesin ailesindendir. Komşu falan girmiş olabilir mi ilk zamanlarda gelen? Ya benim ablamın da başına geldi böyle bir şey. Şifonyerinin üstünde takı standı vardı baya da dolu olur her zaman her şeyi takar. Tek taşını da en üstüne görünen yere takmış o zaman. Yeğenlerimin sünnet mevlüdünde yatak odasına sadece ben girdim ütü yapmaya ablamın kıyafetini utuledim ben de eşarbımı utuledim çıktım. Sonra eltisi girmiş ben de yapayım diye ben odadan çıkarken gördüm ütü yaptım dedi çıktı. Ben o koşturmacada farketmedim ablamdan da bir azar yedim tabi haliyle hakli olarak niye soktun dedi ama ben görmedim bile. Keşke odayı kilitleseydi valla. Neyse sonra tektaş kayıp. Bulamadı asla. Kaynanasina ima etti birkaç ay sonra eltisine de ima etti ama hadi yaa öyle mi olmuş falan gibisinden hiç tiye almamış o kadar şüpheli konuşmuş ki. Velhasıl neredeyse eminiz yani çaldığından. Araları da hep bozuktu hâlâ da bozuk hiç görüşmezler.
En kotusu de bu işte.. Alan yine almak ister yıllar sonrakine alır.
Sandigin kilidi yokmuydu
Ben de bu yüzden neyim varsa takıyorum hiç çıkarıp bı uere koymuyorum . Uyurken banyo yaparken bileziğin yüzüğüm her şey sürekli üzerimde
Yok tu canim…
Ya ben takamiyorum rahatsız ediyor yatarken falan . Ama bugünden itibaren aklimda derim ..
Çok geçmiş olsun. Geçen bi akrabam anlattı. Eşinin arkadaşının eşi memlekete gidince adam altınları satmış. Kadınada eve hırsız girmiş bütün altınlar çalındı demiş. Akrabamda kavga etmesinler diye söylememiş bize sattı kocam diye. Adam kripto borsa falan meraklısıymış maaşı iyi olduğu halde yetiştiremiyormuş. Hırsız genelde uzakta çıkmaz. Umarım seninde eşin yapmamıştır böyle bişey. Birde benim bir yöntemin var bişeyim kaybolduğunda bulunursa bi fakire şu kadar para vericem derim bugüne kadar hep buldum kaybettiklerimi. Hatta bikere farklı bi şehre düğüne gitmiştim orda kuaförde unuttum takılarımı o kadar kalabalık insan içinde kimse almamış kuaför bana gönderdi.
Tsk ederim canim .. Sen de ne kadar şanslıymisin![]()
Az çok esimin huyunu suyunu biliyorum . Annemin aldığı altini asla almaz . Evin de her yerini aradik hatta annem geldi bir de onla aradık ama yokk. Biz umudumuzu kaybettik..Alanda kendine eder ben Allaha havale ettim.. 50,60 milyar beni kurtarmaz ama alan kişiyi cehenneme sürükler. Hayırlı deyip olayi kapatim . Ilk işim de çelik kasa alacagim .
Hatta buraya int alabileceğim altin saklama kasası buldum . Buna benzer veya alıp da memnun kaldığınız kasalar var mi ?
Bunu günübirlik düşünüyorum.
Altin takilarimi koyup gozumun onunde dursun istiyorum. Alttaki kasayı da gram ceyrek kullanmadığım.altin takıları kullanmak için almayi düşünüyorum..bunu saklamak yada jor yere monte oluyorsa monte etmek isterim..şifresi biraz zor kuruluyormus ama olsun hic yoktan bor tedbir almış olurum.
Usttekinden eşim aldı kullanıyor bı sikıntı yasamadik
Bende ilk onu alcam . Bakalım daha sonra da diğeri alirim . İnşallah iyi gelir.
Hahahahha Allahim ya esin de çok akıllı ![]()
Ben sanmıyorum oyle birsey yapacağını karakteri oyle degil ..Gizli sakli iş çevirmez.
Haklısın valla ![]()
Ben bilezgin üzerine soğuk suyumu ictim . Artik kim aldıysa aldı o konu bitti bende . Bundan sonra daha dikkatli olmam gerek . Şu sandigimi alayımda olmayan altınları korum![]()
Allah iyiligini kiz guldurdun beni hoca nasrettin gibi
Ben hala altınlarımı çantam da taşıyorum az bişey de değil 200 250 gr bankaya koyöak istedim senelik nerdeyse bi bilezik parası istediler annem kabul etmiyor saklamayı kayınvalideme de vermek istemiyorum bilmesinler diye böyle bi kasa alsammı bende acaba ama iki ayda bir evden uzaklaşıyoruz 20 gün kadar evde de bırakmak istemiyorum memnun kalırsanız kasadan bana da bi haber ederseniz ![]()
Ederim canim bi alayım da . Biz yılda bi kere anca uzaklaşıyoruz.. Ben asla çantamda tasiyamam iyi taşıyorsun sen![]()
Gul canim gul dünyaya bir daha mı gelcen gul bosverrrrrrrrr![]()
Taşıyorum ama hep korkuyla doğumdan sonrada çok fazla unutkanlık oldu korkuyorum bir yerde unutacam diye takmada takamıyorum rahatsız oluyorum rabbim koruyor işte
Tebrik ederim seni .
Bu zamana kadar taşıdiysan şimdi de taşırsın. Ama günü birlik icin bnm int gösterdiğim tarz birsey alınabilir. Evine hırsız girmeye müsait bir şehirde yaşiyorsan orasını bilemiyorum
Küçük bir ilçede yaşıyorum evet o dediğiniz aklıma yattı en azından evde olduğum sürece onda durabilir. Misafirim falan yok gurbetteyim zaten