Bileziğim yok koyduğum yerde . 3 gundur bilezik ariyom resmen yeniden taşınmış gibi yaptım evi yokk. Ne yapcam bilmiyom ![]()
Uzun süredir takmıyorum sandıkta diye hic bakma gereksinimi de duymadım. Annem alimsti bir de offf ya ..
Bileziğim yok koyduğum yerde . 3 gundur bilezik ariyom resmen yeniden taşınmış gibi yaptım evi yokk. Ne yapcam bilmiyom ![]()
Uzun süredir takmıyorum sandıkta diye hic bakma gereksinimi de duymadım. Annem alimsti bir de offf ya ..
İnAllah bulursun canım ben olsam kafayı yerdim de neysr
bnde yüzüğmü kaybettim aradım bulamadım sonra nerden çıktı bilmiyorum da buldum şuan yine kayıp baget yüzüğüm arıyorum bulamıyorum helal para olsa kendiliğinden çıkar ortaya İnşAallah ![]()
Yaa besmele cek.cnm.dua oku yarın tekrar ara inşallah bulursun bende eşimin nikah yüzüğünu kaybetmiştim hiç bulamadım kaynanam laf çarpmıştı eşin duysa sattimı gardasinami verdi sattirdi felan der diye günlerce ağlamıştım
Helal para da annem sut yogurt fln satıyor o parayla almisti.Valla çıkacağını hiç sanmıyorum kiz oldu olalı da hiç takmamışim
Valla 3 gundur evi darma dağın etim.hata baktığım yerlere kardeşimle tekrar baktım. Ve ben koyduğum.yeri koly koly unutmam. . Kimsenin günahını da almak istemiyorum . Valla gitti 13 gr bilezik.Daaha annemgilin haberi de
o kadar kafaya taktım.ki dun 2 kere bilezgimi gordum ruyamda. Ya ariycak yer kalmadı. Elbisenin ceplerine varana kadar baktık off ya moral fln kalmadı agliycam da ağlayamıyorum.da …..![]()
Canim hiç umudum yok yarın annem gelcek dayımla konuşmuyorum.ama altin arama cihazı var olmadı onu alır annem ….bir de oyle bakarim.
Ya inşallah evdedir diyecemde altın konulan yer bellidir yani birinin almasida hiç doğru değil ya ama bu devirde kimsede insanlık yok
Kimsenin günahını alamayiz tabiki inşallah almamislardir dediğiniz cihazı gettirip evi arayın bence inşallah bir yerden çıkar cnm ya
Lafın gelişi helal para dedim kız
bnde. Arada takarım bi yere gidince falan İnşAllah buluruz eşim hep yüğünü bulunmu diyor mesela
ne diycen
Rabbena suresini okuyup tekrar arayın
ararken okuyarak arayın yani
Dediğinizi yapacagim .![]()
![]()
İns bukursun canm o kesin ewdedirde bazen insan biseyi aradigi zaman bulamiyo aramasan bukursun dusmustur o biyere
Daha bulamadım biliyon.mu tuvalete bile baktım o derce ![]()
Mutfaga bak bazani kaldir icine bk
Tuvalet
Banyo
Mutfak dolaplarinin içi hatta en ustu kutuların içi.
Gardolap elbiseler , kiler ,camasir makinesinin.arkasina bile aklıma gelebilecek her yere hatta esylari hep disari ata ata baktim ..göç etmiş gibi oldum şimdi her yerim aciyorrr . Belimi acitim yük kaldiriyom diye . Usandum artık giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir deyip -1 ile hayata devam edıyorum. Alan da kendine eder ben niydem varsın altinim olmasın mutlu oluyum o bana yeterrr.
Anneme de dedim benden daha çok onun morali bozuldu. Arkanızda bir dayananizdi dedi ama gideni tutamıyoruz maalesef. Pozitif olmayı tercih edıyorum.
O bence ewin icinde misafirin geldimiydi son zamanalrda peki suphelindigin biri wardir
Ozelden yazmisin ordan cevp vereyim canim.
Yok kiz narasın ![]()
Yeni evliyken tam altınlı altın zincirli kolyami kaybettim. Ardından Nişanda alınan altın kupelerimi kaybettim. Sonra çeyrek altınımi kaybettim. Hepsi yatak odamdan birer birer gitti. Sonra kaybetmedigimi anladım. O kadar imitasyon takım var. Yıllardır duran şeyler niye hicbisey kaybetmiyorum da altını kaybediyorum dedim. Eve hiç kimse gelmedi sadece eşim ve ailesi girdi çıktı. Başka şüphelenecek kimse yok. Soyliycem dedim kaynanamgile böyle böyle kayboldu diye eşim izin vermedi söyleme onlardan biliyorsun sanırlar kötülük çıkar dedi. O zaman sen mi aldın niye bu kadar tepkisiz ve sakinsin dedim. O kadar altın kaybolmuş bana kimseye deme boşver diyor. Ben de o zaman sen mi aldın diyorum yemin ediyor ben almadım diye. Akşam niye gizli alayım sana dedim senden isterim diyor. Bilmiyorum hala cozemedim bulamadım da içimde suphelerle kaldım.