Merhaba annişler. Çeşitli hata düzeltmelerin içeren ve persentil grafiklerinin eklendiği yeni sürümü gönderdim. Bir iki gün içerisinde yayınlanacak.
Merhaba @admin . Uygulama çok güzel. Fakat bir eksiklik var. Uygulamaya baya baktım varsada görememişimdir. Mucize annede gebeliğimizin her haftasında bizi ve bebeğimizi nelerin beklediği ayrıntılarıyla yazıyordu. Mucize bebek uygulamasında da bebeğimizin her hafta gelişimi ve bizi nelerin beklediği hakkında bilgiler verse çok iyi olur. Tecrübesiz anneler için uygulama yol gösterir.
Bebek gelişimi ile ilgili yazılarda bu var aslında. Ana sayfadaki hikaye gönderilerinde bu. Ancak daha da geliştirip ayrı bir şekilde yapabilirim. Mucize Annedeki gibi
IOS kullanıcıları için uygulama güncellendi. App Store üzerinden uygulamayı güncelleyebilirsiniz.
Android güncellemesi ise çok yakında.
Yenilikler
- Gelişim takibinde persentil grafikleri eklendi.
- Profil sayfasına eklenen hatırlatıcılar eklendi.
- İnternete bağlı değilseniz uyarı sayfası eklendi.
- Bebek cinsiyetini seçme eklendi
Hata düzeltmeleri
- Doktor randevusu bildirimi sorunu düzeltildi.
- Anasayfada bebek gelişimi ile ilgili bilgilerin gösterildiği bölüm ile ilgili bir hata düzeltildi
Evet hikaye gönderilerini incelemiştim. Ama Mucize anne uygulamasında her hafta merakla okuyordum Bu platforumda da aynı program olsa daha yararlı olur diye düşünüyorum