Kızlar uygulamamız güncelledi. Yeni güncellemeyi IOS kullanıcıları hemen yükleyebilir. Android kullananlar için ise bir kaç gün içinde yayınlanacak.
Ekleme: Android için de yayınlandı
Kızlar uygulamamız güncelledi. Yeni güncellemeyi IOS kullanıcıları hemen yükleyebilir. Android kullananlar için ise bir kaç gün içinde yayınlanacak.
Ekleme: Android için de yayınlandı
Ay hemen güncelledim çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık @admin ![]()
Beğenmene sevindim canım
Güncelleme Android kullanıcıları içinde yayınlandı.
Bune sürekli reklam çıkıyor
Reklamı sevmediğim için son dk kadar güncelleme yapmıycam ![]()
Sadece forumu kullanıyorsanız web dende reklamsız kullanabilirsiniz. https://forum.mucizebebek.app
ama reklam olmak zorunda üzgünüm
Reklam istemeyenler için bir sonraki sürümde mucizeanne deki gibi PRO sürüm eklerim.
Ben de şu an reklam çıkınca çok şaşırdım gerçekten, sırf reklamlar yüzünden mucize anneye artık hiç girmiyordum. Güncellediğime pişman oldum açıkçası ![]()
5 dk da bir çıkan reklam bu kadar mı rahatsız edici gerçekten? Ama siz hep kendinizi düşünüyorsunuz bu benim için şu anlama geliyor Admin sen yatma uyuma uygulamayı geliştir ama biz reklamsız kullanalım masrafları sen öde anlamına geliyor bu
Evet reklam olayı kötü olmuş önceden yoktu ne güzeldi
Tabi ki sizi anlıyorum, reklam ile alakalı konuyu da yeni gördüm yazdıklarınızı okudum haklısınız. Fakat gerçekten reklam konusu yüzünden bir çok oyunu, uygulamayı sildim keşke farklı bir şekilde olsaydı. Uygulamanın forum kısmını severek kullanıyorum diğer kısımları da nadir de olsa kullanıyorum ama forum kısmı bize iyi gelen, kafa dağıttığımız ve bilgilendiğimiz bir bölüm. Haliyle reklam çıkınca canım sıkıldı, çünkü hemen kapatılmıyor bitmesini bekliyoruz vs bu can sıkıcı bir şey.
Foruma tarayıcı üzerinden de girebilirsin. mucize Bebek forum diye Google de ara bulursun
Teşekkürler.
Kusra bakmayın ama uygulma günceledğkden beri çok kötü olmuş uygulmayı kullanmak zulüm gibi ne bir posta cevap yazablyrm ne konu acabiliyorum daha doğrusu yorum yapmak konu açmak için en az beş kere uygulama atıyo girip çıkıp tekrar yapmaya calışıyorum buraya cevap yazmak için de kaç kere girdim çıktım anca yazabiliyorum belki bnm tlefpnımdan kaynakldr diye olumsuz bişey söylemek istemedm günlerdr ama yok başka uygulamalara girince sorun yok ama mucize bebeğe girince kitleniyor resmen bide arka fonda da müzik açık olunca buraya girdiğm an müzikte kapanıyor diğer uygulamalarımın hiçbriinde bu sorun yok hazır beni atmamşken uzun uzun yazayım dedim böyle giderse silecem
Reklam olmamalı kontrol edeceğim
Elinize saglık masalar da cok guzel benım büyüklerde dınlıyor ve uyuyor başka yerden acmıyorum dini masalar olması AP ayrı benı cezpetı ama sadece konuşurken bıraz sankı borudan ses gelıyor gıbı arka planda hafıf bır rahatlatacak bır müzik olsaydı dahada guzel olurdu ama genede ıyı elinize saglık işiniz rast gıtsın