Mukuslu kaka

Kızlar merhaba bebeğim 10 gün sonra 2 aylık olacak. Bir buçuk ay oldu mukuslu kaka yapıyor ve çok fazla mukus içeriyor. Doktora götürdüm reflüsünden kaynaklı balgam yutuyor dedi ama bu kadar çok olması normal mi. Kaka tahlili verdik adenovirüs ve rotavirüs negatif çıktı. Sizin bebeklerde de öyle mi kakası. Sadece anne sütü ile besleniyor.

Tek bir doktora gğvenmeyşm bence her doktor farklı söyliyor . Kimisi tek mukjs alerji değildir kimisi diş ateş yapmaz kimşsş yapar diyor en fenomen doktorlar bile . Alerji de olabilir bi hafta süt ürünü yumurta ürünü tüketmeyip deneyebilriinzş bence kendinizi

Canım benimkide aynı durumda 2-3 aydır bu şekilde ama bizim buna eşlik esen egzama türü döküntülerimiz var doktor alerji olabilir dedi cuma götürğcem ama doktorun dediği mukuslu kaka trk başına sorun teşkil etmez diye bizimde cuma belli olucak ama bana da ilk başlarda herkes normal normal dedi doküntüleri başlayınca alerji olabilir diye konuştu doktoru kakasını takip et bide döküntü kan kızarıklık falan takibi yap

Şuan döküntü kan vs yok fakat kakası çok kötü kokuyor poposu Pişik değil ama sürekli kızarık ve kakasını zor yapıyor o kadar da dikkat ediyorum yediklerime gaz yapan yiyeceklerden falan uzak duruyorum hep. Bi kaç gün oldu Süt ürünlerini kestim bazen dalgınlığıma geliyor Bi iki lokma unutup yiyorum :smiling_face_with_tear:

Yumurta yemeyi de kesip Bi süre deniycem mutlaka

1 Beğeni

İnşallah alerji değildir . Siz en az bi hafta deneyin yine

@Mine1 Aramıza hoş geldiniz :cherry_blossom:
Geçmiş olsun :palms_up_together:t2:

Çok teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

Bizdede durum ayni doktora süt urunleri keseyim mi diye sordum dedi ki kesme kan gorene kadar alerji degildir kesme ki bağışıklık kazansin böyle yaparsan bagisiklik kazanamaz dedi

@Buketnur Aramıza hoş geldiniz :cherry_blossom:

1 Beğeni