Mustela stelatopia kullanan var mı acaba? Kokusu çok kötü, acaba bizim kremde mi sorun var yoksa hepsi mi bu şekilde
Canım, Mustela Stelatopia biraz karakteristik bir kokuya sahip oluyor, “kötü” veya “yoğun” diye nitelendiren anneler de çok var. Senin elindeki krem bozuk olmayabilir; genelde serinin kokusuz ürünlerine kıyasla bu ürünün böyle özel bir kokusu var. Yine de için rahat etmiyorsa kremi aldıktan sonra çok vakit geçti mi, son kullanma tarihi yakın mı, ya da kapağı açık mı kalmış diye bir kontrol edebilirsin. Ama çoğunlukla “Hepsi böyle kokuyor” diyen anneler mevcut, yani paniğe gerek yok. Eğer bebeğinin cildine iyi geliyorsa, içini ferah tutabilir, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
Çok teşekkür ederim ![]()
Ben kızımın cildi için kullanıyorum yüzüne yani. Evet kokusu biraz kötü kokuyor ama bu atopik kremlerden bu olay var yani kötü koku olayı sorun yok yani.
Genelde o şekilde olur canım kokuları. Eşim demişti kötü kokuyor diye kullanmıyorsun ama onun içeriği daha temiz ve etkili diye . Bozuk olduğunu sanmıyorum bizde genelde mustelanin ürünlerini kullanıyoruz hepsinin kokusu birbirinden kötü
ama etkili
Oğluma kullanıyorum hafif koku var evet ilk kullanmaya başlayınca biraz rahatsız olmuştum 5 ay oldu alıştım heralde şuan normal geliyor canım
Sampuanida ayni oyle kotu kokuyo sadesi olan