Mutfak Şefi Tavsiyesi 👩🏻‍🍳

Kızlar fazla bir bütçem yok uygun fiyatlı kullandığınız makine var mı hangisini tavsiye edersiniz? :white_heart:

Butcen ne kadar onu söyle ona göre sana ürün söyleyeyim canım. Bende istiyorum araştırma içerisindeyim. Hemen hemen her markada bir bilgim var

İstersen butceni özelden yaz

Tamam yazıyorum özelden

1 Beğeni

Ay evet bunu bende düşündüm

Sadece ev için yeterli bence.. bende başka bir modelini beğendim ama kocam ikna olmuyor

Bu kocalarr​:smiling_face_with_tear:

Ayy kızlar bundan alipta menmun kalan varmı bende düşündüm bir ara ama almadım geri

Ahh ahh.. ömrümü yedi :joy:

1 Beğeni

Evet alıp da memnun kalan varsa lütfen yazın boşuna almayalım ya​:smiling_face_with_tear:

Bunu bütçesini bilmediğim için paylaştım ama kullanan vsrcmi bilmiyorum ama arkadaşımın kullandığı diğer ürünü size de atayım.. arkadaş çok memnun.. gelinim diye seviyor :joy:

bu

Baba sorarsanız mutlaka sıyırma aparatı olmalı çalışırken isinmamali. Çünkü isinirsa içine koydugunuz yumurta pişer gibi oluyor hamur kabarmiyor. Eltim farklı bir marka almıştı. Kek hamuru cirpamiyor

Menmun kaldıysa bundan almak daha mantıklı bilmeden almayalım buda çok güzel duruyor

Bu yapıyor degilmi

Bende sizin gibi birşeyi alana kadar 40 fikir alırım çok araştıririm.. ama bütçem geniş dersen sana bunun daha üst modelini söylerim. Onun w ti çok daha yüksek komsumda var canavar resmen

Bunda ısınma olmaz çünkü 1750w arkadaşım herşeyi yapıyor.. içli köfte hamuru zor yoğrulur bilirsin belki. Makine hiç zorlanmadan hiç ısınmadan yoğuruyor

Ben iki senedir Karaca kullaniyorm çok memnunum

Bu hangisi acaba 1500 w mi