Yaa çok geçmiş olsun iyi yapmişsiniz benimde bileklerim fazla kuvvetli değil galiba biz burda çörek yaparız baya hamur yogururuz hamur yogurdugum gün kollarım ağrıyor böyle birşey alırsam en azından yardımcım olur
Hmm kararsız kaldım şimdi ben hangisi daha iyi
Hiçbiri kötü değil. Ama ihtiyacına göre eleme yapabilirsin. Çörek yoguruyoruz dedin. Eğer büyük ölçekli hamur yoguruyorsan karsitirma kabı 7-8 litre olanları var onları da değerlendirebilirsin
Evet yok bu farklı imiş
Fiyatları oynuyor ama sizin attığınızi Alicam galiba daha mantıklı geldi sıyırma aparatı var dediniz kıyma sucuk yapan makinam var çünkü
Bu arada az önce uygulamaya baktım. Oyunlarını oynayarak maksimum 600 TL indirim alabilirsiniz
Bu model döküm mü acaba?
Ne oyunu oyunumu varmis ![]()
![]()
Tabi oyna kazan bölümü var 600 TL ye varan indirim oluyor. Az önce oynadım aldım indirimi
ama ürün aldım mı
hayır ![]()
Hahaha Allah seni
oynadım ama almadım o zaman bende alırken oynayayim
Ay kazandım ben eşime soracam bakalım onaylarsa alacagım inşallah bir miktar param eksik ![]()
![]()
![]()
![]()
hadi inşallah. Haber ver kız![]()
Kocalar kapatılsın ![]()
Bende halı koltuk makinesi istiyorum kesinlikle izin vermiyor erkek kafalı nolcak yok efendim kimin evinde varmış ben ne ile yararmışım silseymişim. İnat ettim dolaptan satış yapıp biriktirip alacağım. Evlendikten sonra bunlara bi haller yükleniyor
Halı koltuk yıkama makinesi alırsanız yine siz yorulursunuz. Yardım da etmez belki. En iyisi makinem yok deyip kirlendikçe yıkamacı çağırın![]()
Renkleri kalmamış ya ama 600 tl kupon az değil haber edicem![]()
![]()
![]()
Anlıyorum bazen tuhaf olabiliyorlar inşallah alırsın bende satış yapmayı düşündüm ilçede yaşıyorum kargoya mesafem sıkıntı ![]()
Sürekli renkler geliyor takipte kal.. zaten kupon sürekli kazanılıyor ![]()
Bilmiyordum bunu teşekkür ederim ![]()
Alışveriş deyince aklına ben geleyim. Yaz bana ben sana çözüm bulurum ![]()