Çok güzelsin minik kuzuu![]()
@TülayOzan @Kuti @Portakal @Öd2121 ve diğer arkadaşlarım , yeni yıl sağlıkla bol para ile bereket ile huzurla aşkla sevgi ile mutlulukla tüm güzelliklerle koşarak girsin hayatimiza ..
Amin aminnn aminnn![]()
![]()
![]()
Benım sonuncu kız ama @TülayOzan ıkıncıyı getırırse erkek olursa o zaman gelini olur benım kızım verdım tülaya gıtı ![]()
Bişiyi 40 kere dersen oluyormuş hamile kalırsam bu yıl içinde nce kocamı bogucam sonra savcılığa gıdıp sana suc duyurusunda bulunucam şal benı sal sen getır oyle akraba olalım olmadı benım ortanca oglan 6 yasında onu sana verım ![]()
MAŞALLAH sana elma şekeri
ALLAH butun cocuklarımızı korusun İNŞALLAH @felcin guzel duan için tesekur ederım amin ALLAH razı olsun İNŞALLAH ![]()
Amiin amiiin amiiiin bu sene tüm güzel kapılar hepimize açılsın inşallah ve çooook ssğlıklı olsun bebeklerimiz biz ve ailemiz. Mutlu yıllar canım ![]()
![]()
![]()
- Çocuk muhabbeti benim rüyalarıma girmeye başladı o kadar bilinçaltıma işlemeye başladı yani ne kadar geyik yapsakta demek ki etkileniyorum aman Tülay düşme bu tuzaklara

bir kızı 40 kişi ister bir kişi alırmış bakalım kizim kabul ederse neden olmasın ama ben icguveysi alacağım size uyar mı, ay ben veremem öyle gidemez bir yere 

777 nedır
2cı olacak ALLAH ın ıznıyle sen zamanla kızın için kendın istıyceksın
verırım ne olmuş eskısehıre gitmeden Ankaradayım bıraz gelınımde kalırım sonra memleketime gıderım
![]()
Kendin kalmak için yani sen var ya sen ![]()
![]()
İsteyemem veremem bilmiyorum düşüncesi bile beni deli ediyor hele bir büyüsun bakarız şimdi bunu düşünüp canımı sikamam![]()
![]()
Oo sende bıraz zor bır dünür gıbı gorunuyorsun ben her zaman iyi düşünüyorum herseyı iye yoruyorum bak sen ohlumu iç guveysı alıyorsun onu bılenıyıye yordum benım gıbı dünür bulaman bak
![]()
Aaaa dur @Sinem onun kide kiz hem aynı memkeletteniz![]()
ve aramızda gün var oğlumla ![]()
iki abisi olacak ama olsun
sizin kızlarda var biliyorum @TülayOzan ikicisi kız olursa ya![]()
Vala canım kızım dıye demıyorunm MAŞALLAH ıkı saniye durmuyor mubarek sanki poposuna pervane takılmış gıbı sureklı gezınıyor çalışkan bır gelın istiyorsan bılemıyorum artık
Çalışkan gelini napim anam![]()
evine kocasına baksın mutlu olsunlar yeter. İnşaAllah iyi bir kaynana oluruz gelinlere yaranırız. Onlarda keza iyi çıkarlar. Zaten edep,ahlak Allah korkusu bilen insanlar belli oluyor. Kişilerle problemi olmuyor kolay kolay.Ben oğlanları eşlerine yardımci olsun formatında eğitmeye çalışıyorum ama işte oda belli bir yere kadar. İnşaAllah alırlar birşeyler ![]()
Nasıl yakışmış bal kuzuma güle güle giyinsin sağlıklı huzurlu yılları olsun ecoşumun![]()
![]()
Amin amin İNŞALLAH ![]()
Ben kendimi dünür olafak hayal edemiyorum ay çok gencim bunları düşünmek için ![]()
Allah’ım her zaman iyilerle karsilastirsin çocuklarımızı ![]()
Ben hamileyken cinsiyeti daha bilmeden rüyamda hep 2 kız çocuğu görüyordum, hayırlı evlat olsunlar cinsiyet hiç önemli değil ama tabi insan olmayanı isteer ![]()
Ooo teşekkür ederiz teyzesi de seneye yine bu takımı giydircem o derece büyük ![]()
![]()
Noel babaaya bak sen iyice gobeklenmis ![]()
![]()