Napim sizce

Kızlar yaklaşk bir buçuk yıldır konuşmadğm görüşmediğim bir arkadaşım var bnm kızım 19 aylık onun ki 18 aylık bazı patavatszlklarından dolayı görüşmeyi kesmştm onunla şu an öğrendm ki kız beş aylık hamile ve başka çocuk ne kadar istemediğini ben çok iyi biliyordum aldğm duyumlara göre kadın kızına bile artık bakmıyormş kızı aşırı derecede zayıflamş ilgszlkten öyle diyor görenler ağlamaktan kendini bitiriyomuş sizce arayıp destek mi olsam yoksa boş mu versem ailesi ztn gerekini söylüyordur mu desem bilemedim üzüldüm ama bi yandan da özellikle kızını ilgsz bırakıyor diye duyduktan sonra çok çok üzüldüm

Ztn görüşmediğin bir arkadaşının çevreden duyduğun gerçekliği bile sorgulanır olan bir haber yüzünden arayıp ne diyeceksin?

Ben olsam karışmam. Zaten beni sevip sayıyor olsa idi bu kadar uzun zamanda illaki konuşmuşluğumuz olurdu. Kimin nasıl yaşadığını bilemezsin,belki kızına bakıyordur kızı yemiyordur. Yada hareketli bir çocuktur. Kısacası “Yada”lar bitmez…

Kızın varsa hatası başta eşi olmak üzere etrafı ztn uyarıyordur. Sen arayıp birşeyler dersen hem onun anneliğini sorgulayıp yargılamış haliyle bebekleri de kıyaslamış olursun. Hiç gereği yok. Evlendi ise anne olmuş ve ikinci kez anneliğe hazırlanıyor ise aklı,fikri yerindedir diye düşünmekteyim.

4 Beğeni

Katılıyorum ve ekliyorum 2. Ye öyle yada böyle hamile kalan birisi Allahtan geldi der ve diğer bebeği ihmal etmez yanlış tutum kişi tercihleridir. Haklı @Halimee

2 Beğeni

@Birprensesannesi valla canım @Halimee arkadaş çok haklı yaa 2.ye hamile kalıp ilk cocuga bakmamazlik nedir diyceem bunu sende sağdan soldan duymuşsun bir kesinliği yok ha aramak istersen arayıp halini hatrını sorarsın oda senin konuşmak dertleşmek isterse seninle ruh halini falan paylaşırsa sende ona göre adım atarsın