Nasıl uyutuyorsunuz

Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz anneler ben kucağımda hafif sallayarak uyutuyorum ama kollarım koptu artık bileklerimi hissetmiyorum bazen de çok acıyor bazen ayakta hafif hafif sallasam mı diye düşünmüyor değilim açıkcası.

Ben de 3 ay kollarımda uyuttum sonra memlekete gittim beşikde değilde yanımda yatıyodu. Öyle öyle yanına yatıyorum totosunu pış pışlıyorum uyuyo alışkanlık meselesi bence bazen uykuya direniyor çok ince bir yastık kullanıyorum 4 cm yüksekliğinde yatakda onun ucundan tutup hafif sallıyorum dalıyordu. Hatta şu aralar kendi başına da uyumaya alıştı gibi

Ya aslında kolumda da sallıyorum ayakta sallamakla aynı şeymiş gibi geliyor yanımda yatırmaya alıştırmak istemiyorum çünkü kendimde deli yatan biriyim Allah korusun bir yanına bir şey olur diye korkuyorum

Kol ile ayakda sallamak aynı yani sadece kucağında olduğu için daha az sallamış ve kendini güvende hissettiği için daha erken uyuyor. Yeri geldi ayakda da salladım. Allah kolaylık versin işimiz zor

Valla kolumda salladığımda bile yarım saat sürüyor yatağına yatınca uyanıyor napacağımı şaşırdım

Valla bende ayakta sallıyorum artık ayaklarım bacaklarım koptu

Belki atak haftasıdır geçen hafta benim kızım da öyleydi. Hiç bi şekilde uyutamıyodum ninni söyle hafif hafif masaj yap ben doğduğundan beri öyle yapıyorum uyku vakti geldiğini anlıyor bişeyş sürekli yapınca ona alışıyor kısık ses tonuyla konuş uyumamız lazım uyku vakti geldi diye rabbim kolaylık versin

1 Beğeni