Ne olur kafam çok karışık

Kızlar bebğim 40 günlük oldu sağarak anne sütü ile besliyorum son 4-5 gündür öğün dengesi iyice şaştı bazen 2 saate basen 3 saate bir beslenşyor ama en önemlisi beslenmesi düştü bazen 10 ml bazen 45 ml ancak içiyor hesap ettim 8 saate 160 ml filan içmiş önceden her öğünde 80-90 ml içiyordu sebebi nedir atak mı doktora gitmeli miyim başka birşey düşünmemiyorum her içtiğinde sürekli erkenden bırakıp eliyle itiyor biberonu sebebi ne atak haftası filan mı

Biberondan kaynaklı olabilir ben ilk silikon uçla emzirdim yani zorundaydım onun ucu biraz daha geniş olduğundan ağzı ona alıştı ve içmedi Philips marka biberon kullanıyordum sonra kiwi sağma makinam vardı onun biberonu ile verdim burda sağolsun bir arkadaş lansinoh biberonu önerdi onu 3 4 aydır aktif kullanıyoruz Philips asla almadı şu an 16 aya girdi ama ara ara denememe rağmen onu hep itti belki o tarz bir sebebi de olabilir

Aa bende philips kullanıyordum onunla mı alakalı?? Ama daha önce içiyordu? Lansinoh bende de var deneyeceğim sağolun

Belki onla da alakalı olabilir bir de bu 2. Ay dönemi emzirirdim silikon uçla ben biberonu dışarıda kullanırdım daha çok emzirirken 5 dk emer belki daha az bırakır istemezdi bazı dönemleri oluyor da öyle az içtikleri Philips ucu beğenmedi evde biberon seti yatıyor daha kullanamadık bile büyük olanları deneyin bakalım bir rica ederim :sparkling_heart: