Nebülizatör önerisi ve kullanımı hakkında bilgi verir misiniz anneler 🙏🏼

2 yaşında oğlum geçen haftalarda burnu dolmuştu yine geldi 2 hafta sonra burnu serumla açtığım halde hala dolu dolu zor uyuyor . Böyle hava makinesi alsam rahatlar mı sizce hangi marka önerirsiniz ve içine ilacı doktor mu yazıyor illa . Sadece burun akıntısı oldugu için gitmedik doktora .

Kanz mesh nebulizatör almışdım ben. Doktorlar diğerini öneriyor ama ses olayı onlarda daha fazla kızım kullandırmaz diye taşınabilir olanı kullanıyoruz. Normal bir tıkanıklığında içine serum fizyolojik kullanıyorum ama doktoru ilaç verirse onuda koyabilirsiniz. İlaç olanları doktor önermediği taktirde kullanmayın serum fizyolojik günde üç kere kullanabilirsiniz baya rahatlatıyor

Nimo marka benimkide sessiz calisiyor icine büyük serumlardan alıp koyuyorum. 250 ml, 500 ml şeklinde satilanlardan. Önce hava verip sonra burun açıyorum her zaman faydasını gördüm tıkandığı an yaparim doktora gitmeden. İlaç koymadan serum fizyolijik yeterlu geliyor.

Çok sağolun ilaçsız serum fizyolojik ile hava vereyim bende . Şırınga ile açıyorum bunla kaç ml veriyorsunhx peki günde

Çok sağolun bizimde ilaçsız serum ile olacak gibi alayım da

2,5 yada 5 ml verdim hep kullanmaya izin verirse çocuğunuz 5 ml verin

Çok teşekkür ediyorum