Neciste kan

Kızlar daha bebeğim 5 günlük yeni doğum yaptım daha önce mucize anne uygulamasındaydım belki görenler tanır. Bebeğimde dün akşam küçük kırmızı kan gördüm işediği zaman olmuş vajina bölgesinde de hafif kan vardı doktora sordum normal dedi kız çocuklarında. Başına gelen oldumu? Kaç güne geçti?

Bezde kan görmek normal olmayabilir bence başka doktora götürün bebişi. Sıvı kaybına bağlı yada idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Umarım iyidir sağlıkla büyüsün :folded_hands:

Normaldir canım benım kızımda oldu sorun yok rahat olun​:rose:

Doktora danıştım gece görür görmez sordum fotoğrafını falan çektim normal dedi yani başına gelen varmı diye sordum çok teşekkür ederim rahatlattınız içimi​:two_hearts:

Doktora sordum kendi çocuk doktorumuza çoğu kişiye sordum başına gelenler olmuş normalmiş hatta vajinal akıntı bile gören olmuş inşAllah geçer

İlk dogdugunda vajinal akıntı oluyor bu normal ama kanı ilkkez duydum 2 tane kız bebeğim oldu ikisindede akıntı oldu ilk dogdugunda

Bazılarında oluyomuş sanırım çünki hemen doktora dedm fotoğrafınıda çektim hiç tecrübem yok o yüzden çok korktum ama merak edilecek bir durum yokmuş başına gelenlerde olmuş garip geldi ama internette baktım orda da normal diyor

Benim kızımda da olmuştu evet normal kız çocuklarında o vajinan bölgesinin açılması yani bedenen oturması anlamında idrar yollarında kan olabiliyor sıvı kaybı ile ilgili olsa turuncu renk olur kırmızısı pudra renk varsa bende bu oranın yavaş yavaş düzeleceği anlamına geliyor endişe etmeyin aynı düzen besleyin Allah analı babalı büyütsün lohusalığınız da hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:Allah razı olsun içimi rahatlattınız herkes bişiler diyor en çok normal kelimesini duydum sizin demenizde daha bi rahatlattı evet dediğiniz gibi bizimkisi doktor normal dedi ama birazcık endişeliydim o yüzden sordum

Allah sizden razı olsun öncelikle​:hibiscus:doktorunuza diyorsa hiç endişe etmeyin güvenin

Evet görür görmez hemen doktora sordum fotoğrafını çektim ama yinede başka birileride yaşamışmı bu durumu diye merak ettim ilk bebeğim olduğu için tecrübesizim öğrenmeye çalışıyorum

Tabi benim de kızım işte ilk göz ağrım :joy: tecrübesizlik illa oluyor bende çok araştırırım hala da öyleyim ay ay başka bir seviyenin kilidi açılıyor resmen :rofl: sağlıkla büyütün bebişinizi

Ya ne güzel maşAllah gerçekten annelik bambaşka bir duyguymuş birazcık birşey olunca herşeyi araştırıyor insan dpktor söylese bile illa içimde bi hiss diyor yok internettede bak insanlarada sor bakalm normalmi diye :joy: Allah hepimize kolaylık verssin sağlıkla büyütelim

Amin inşallah :heart: evet başka bir his başka bir güzellik

Merhaba evet çok normalmiş, doğumda salgılanan hormonlar ile de alakalı diye hatırlıyorum anneden bebeğe geçen bir şeydi net hatırlamasam da. Kız kardeşimin bebeğinde de oldu bir süre devam edebilir korkulacak bir şey yok demişti doktoru. İçiniz rahat olsun, sağlıkla büyüsün bebeğiniz :relieved_face::cherry_blossom:

Çok teşekkür ederim​:smiling_face_with_three_hearts: bende biraz internette baktım normalmiş ama çok garip geldi ilk kez duydum ve gördüm bu yaşıma kadar hiç bilmiyodum o durumu Allah razı olsun hepimiz sağlıkla büyütelim inşAllah​:pink_heart:

Vallahi öyle bide ben erken yaşta anne olduğum için banamı daha garip geliyor anlamıyorum :face_holding_back_tears: sanki dünyaları kazanmışım gibi