Kızlar daha bebeğim 5 günlük yeni doğum yaptım daha önce mucize anne uygulamasındaydım belki görenler tanır. Bebeğimde dün akşam küçük kırmızı kan gördüm işediği zaman olmuş vajina bölgesinde de hafif kan vardı doktora sordum normal dedi kız çocuklarında. Başına gelen oldumu? Kaç güne geçti?
Bezde kan görmek normal olmayabilir bence başka doktora götürün bebişi. Sıvı kaybına bağlı yada idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Umarım iyidir sağlıkla büyüsün ![]()
Normaldir canım benım kızımda oldu sorun yok rahat olun![]()
Doktora danıştım gece görür görmez sordum fotoğrafını falan çektim normal dedi yani başına gelen varmı diye sordum çok teşekkür ederim rahatlattınız içimi![]()
Doktora sordum kendi çocuk doktorumuza çoğu kişiye sordum başına gelenler olmuş normalmiş hatta vajinal akıntı bile gören olmuş inşAllah geçer
İlk dogdugunda vajinal akıntı oluyor bu normal ama kanı ilkkez duydum 2 tane kız bebeğim oldu ikisindede akıntı oldu ilk dogdugunda
Bazılarında oluyomuş sanırım çünki hemen doktora dedm fotoğrafınıda çektim hiç tecrübem yok o yüzden çok korktum ama merak edilecek bir durum yokmuş başına gelenlerde olmuş garip geldi ama internette baktım orda da normal diyor