Daha önceden 6 ay kullandım buraya ama böyle değildi resmen bomboş olmuş neden kimse yoktur
Yaz günü herkes kendi alemine çekildi çoğunlukla. Pek telefonla ilgilenmiyor olabilirler.
Ztn belirli kişilerle iletişim halindeyiz biz
Ewet bazi kisilerle iletisim halindeyiz fakat uygulama biraz skti acikcasi bi sorunlarl bir dha soruluyor burasi sanki bebek icin degil aile sorunlari acilmis uygulama gibi herkes yok kocadan gorumceden kaynanadan dert yanip duruyo oyle oluncada kimsenin giresi gelmiyo
Aman girmesinler insanların derdi olunca buraya yazamicaklar mi zTen böyle böyle dediğiniz için insanın giresu gelmiyo insanın başka zaten ne derdi olur ya çocuk ya sağlık ya aile
Buranin adi ne mucize bebek admin bile ne demisti aile seylerini yazmayin demsti @admin demi admin yanlis hatirlamiyorsam
Ama illaki burda derdini yazan oluyor çünkü kalabalığız ya illaki ee biz resmi konuşalım o zaman hiç tahammülun yoksa kimseyle samimiyet kurma zaten birbirinizde grubunuz nmrniz olduğu için böyle rahat konusuyorsun bı derdiniz olunca grbinuz var tabi haklsiin burdaki insanlar sadece bebeği konussun @admin
İnsanlar bu tarz uygulamaları bilmedikleri konuları öğrenmek için kullanıyor, siz istiyorsunuz ki konu başlığına göre ya baksınlar ya da okumayip geçsinler fakat öyle olmuyor, illa ki göz asinaligi oluyor ya da farklı şeyler..Tabiki bebekler harici konularda açalım ama bu konular daha çok stres atma, eglendirme odaklı olursa insanlar daha çok yazar, kafasını boşaltır vs ..Sürekli dert yanma, sürekli o bunu dedi şu bunu dedi, görümcem beni kıskanıyor, teyzem beni niye öptü diye konu açılırsa bu bir saatten sonra kabak tadı verir ve insanlar size tepki gösterir, ben de bunu anlamıyorum yahu sürekli sürekli dert yanmak normal ama insanların bebekle ilgili sorular sorulsun demesi mi yanlış geliyor.Bence bir duracagimiz yeri bilsek mi, yok mu dert dinleyen uygulamalar, eskiden kadınlar kulübü falan vardı orda sorularınıza daha çok cevap bulabilirsiniz.
Ben burda iki senedir warim canm yeni degilim admin bile kizmisti en son
Bende burda iki senedir varım admin birbirinden nmra almaya kadar kızıp zaten sistemi kapatmıştı ama burda çoğunluguz hem derdini anlatan hemde gayet çocuklarla ilgili sorular var
![]()
![]()
adminde kizmisti tulay en son hatirladinmi
Çünkü zaten grup kuran kurmuş ilestim halinde olan olmuş buraya ne gerek var ki sadece çocuklarla ilgili zaten öyle olması gerekiyor ben ilk girdgm zamanlar Deli gibi burda yorum okur faydam olsun diye yazar soru sorardm tecrübe bişi yokken smdi o samimi insanlardan iki dert yanınca aldgm darbe üzdü mu evet ya eskisi gibi zTen kimse burda dert yanmıyor iki haftada bir o da samimiyiz dediğimiz insanlar yazıyor
Gruptan adminin haberi var gizli saklı olan birşey değil ne grupmus ayrıca herkesin dilinde, emin ol grupta kimse kimsenin yine gorumcesini konuşmuyor ya da ailevi konuları bu şekilde sermiyor..Samimi oldugunuz insanlarla özelden mesajlasip yine bu tarz konuları konuşabilirsiniz, siz farkinda değilsiniz ama bu yazdıklarım bile sizin iyiliginiz için, zaten birşey sorunca kimseyi dikkate almıyorsunuz..Üstteki paylaşımı yapan arkadasta aynı, duvara konuşsan daha iyi.. @Portakall arkadaşım ben seni teselli edeceğim diye başıma ağrı girmisti, şimdi hoşgeldin bekliyorsun neyin hosgeldini? Giderken insan bı helallik alır! Hadi alamadın babam diyorsun ya!!! Buraya girince etiketleyip bu arkadaşlar hakkınızı helal edin, konuyu siz biliyorsunuz desen kimse seni afişe etmez, edemez, kimse o karakterde değil..Casper gibisiniz, canınız isteyince görünür, isteyince görünmez oluyorsunuz..Pardon da siz tam olarak ne olsun istiyorsunuz?
Canm neyi anlamak istemiyorsnz banane gruptan burda Halime zaten ilestim halindeyiz yazmıştı portakala ordan gördüm admin her postu da görüyor dimi niye bişey yazmıyor demiyor … zaten beni linceyenlerin başında sen varsın sen yazdın herkes beni tersledi gttm geldim kendimi saklamak zorunda kaldım hala ayyy sen tugbasin ne var saklaniyon diyonuz ne saklancam ya Allah aşkına biz nerden bilelim siz ne konuşuyorsunuz grupta @514habis_r geçen gün de bu arkds olan bir olayı anlattı kızı durmadı annesini falan eee ben gelip postun altına bıktık senden mi yazdım senin gibi habis sürekli anlatıyor annesini gelip burda bende kizayim sürekli
Ön yargı yaparak yaklaşıyorsunz bilmediniz çok şey var burda anlatıcam şeylerde değil bu tarz düşündünüzü bilsem hiç rahatsız etmezdim ztn ki ztn çogu şeyden haberiniz vardı gurubtan isteyerek bile çıkmamıştım ztn
Sen bi bekle sana gelecegim
İstediğini yaz artk sanki çok da umrmda
Kim on yargılı, ben mi, kim? ..ya biz sana en küçüğümuzsun diye sen birşey deyince bile alttan alıp konustuk, güldük çoğu şeye…Boşuna laf kalabalığı yapma portakal sen beni çok iyi anladın, hala üste çıkmaya çalışma..Yemiyoruz bilmem anlatabildim mi? İlla kırmak mi lazım anlaman için yahu!
Her neyse tülay ablacım hakkınız helal edin ozmnda diyemedimi şimdi dim rahatsızlık verdim geri dönmekle hata yapmışım belliki dönme sebebim ztn sizdiniz yani uygulama fln için gelmemiştim geri neyse sağlık olsun
(gönderi yazarı tarafından silindi)
(gönderi yazarı tarafından silindi)