Neden kimse yardimci olmuyor

Suan mama yedi yapmadi.ama meme emince yapiyordu hemen yani bugyun toolamda 4 kez yapti ama a az sizlerinde basina geldimi yarinda asisi var 6 aylik olan erteletecegim yine

Sizindemi oyleydi katiya gectik evet yavas yavas ama yaklasik iki hafta oldu tamamda neden simdi vucudu tepki verdi onceki gunler degilde ben sadece sularini bazende posasini veriyordum meyvelerin belkide haslanmadan yaptim o yuzden olabilir.bugun hasladim verdim yemedu kustu neredeyse

Vucüdü belki de tepki vermiyodur,gelişiyodur. Yani kakada mukus yok kan yok sıvı veya katı değil. Herşey normsl akışında gibi. Bizde de olur ya bazen daha fazla çalışır bağırsaklar

Biraz mukus var gibi ama bugun sadece emzirdim hic birsey vermedin

Valla mukus bizde nerdeyse genelde var. Burun akıntısı da mideye iniyorsa oda olabilir yani mukusa benim doktorum pek bişey demedi

Sizin kac aylik bebek cok tskr ederim ama yine goturecegim yarin vereyim su testide kurtulayim yoksa acaba diyecegim dun birkes yapti bugun 4 onceki gun 5 gecti.ama su var bu olay su sag. Ocaginin verdiyi d3 vitamini varya modovit onu verdim basladi hemen.ondan once ben pedia kullaniyordum dojtora sordum o yapma dedi ama tesadufmu yani

Emzirdigin icin mukus o yuzden oluyirmys.iki gundur arastirmaktan hlak oldum​:sob:

Ya emince kaka yapiyor bu cocuk mamada yapmiyor :person_shrugging: demin emdi yapti oncesi mama yedi yapmadi benim suttemi bisey var @Didem

Benim oğlum da bi ara her beslenme sonrası yapardı dört beş kez kez
sadece anne sütü alıyor beş buçuk aylık şu an ve haftada bir yapmaya başladı

Yarin goturecegim canim cok skildi insallah orada yapa kakada bebeklerfe cok zor

Evet 4. Günümüz,ek gidaya geçti bebegim. Kaka miktarı artti, yapisi degisti ve duzeni de değişti. Cok normal bence sonuçta yeni bir sey deniyor ve vucudu buna alismaya calisiyor. Sindirim sistemi besini tolera etmek adina daha fazla calisiyor. Sonucta anne sutu sindirimi en kolay besin ve sividan katiya geciyor. Benim hosuma bile gitti bu durum. Demek ki vucudu hazırmış sindirim, gaz vs sorunu yasamadik diye düşündüm. Tabi siz yine verin tahlili iciniz rahat etsin.

Mama sindiriminin anne sütüne göre daha geç olduğunu biliyorum ama gönlünüz rahat edecekse gidin tabi

4 buçuk aylık

Gotureyim icim rahat etsin 48 saate cikiyormus sonucta :sweat: doktor insallah bisey yazar ilac falan refloru duydunuzmu oda ise yariyormus

Yok duymadım ama bu benim için bi sorun teşkil etmiyor yani

Her cocuk farkli demekki :person_shrugging:

Bizimkide doğdu doğalı sık. Kaka yapıyor bence kabız olmasından iyidir gaz çıkartırken yapiyor az az

Aynn onun gibi sanki gazla cikiyor

1 Beğeni

8 kadar yolu var merak etme canim fazla normal

1 Beğeni

Evet bende sekize kadar diye duymuştum