kizlar bebegim 6 aya yeni girdi ek gidayada basladik yeni yeni emziriyorumda ama beslenme ardindan kakasini yapiyor iki gundur ishal degil kabiz degil doktor bakti dinledi sindirimle alakali olup olmadigini anlamak icin kaka trsti istedi gelisiminde problem yok dedi.evim uzak hadtanede bekleyemedim eve geldim.Varmi bizim gibi olup yasayan
Nasil yani her beslenme sonrasi mi kakasini yapiyor? Yapmiyor mu yazacaktiniz?
Eger 2 gündür kaka yapmıyorsa demir damlasından da olabilir . Benim bebeğim de 5. Aydan beri 2-3 günde bir yapıyor.
Beslenme sonrasi yapiyor
Az once emdi yine yapti sabah gidecegim yine mecburen
Merhaba, ben sorunu anlayamadım.
Sorun su beslenme yapiyor ardindan bes dakka sonra kaka yapiyor ishal degil @denizdvn
Yani doktor muayene etti genel durumu iyi ama kaka testi istedi dun birkez yapti bugun uc kez sadece anne sutu verdim birazda az muz
Yani çoğu bebek beslenme ardından kaka yapar ishal kabız değilse bi sorun yoktur neden endişe ediyorsunuz anlayamadım
Oğlum 15 aylık ve doğduğundan beri her beslenme sonrası kaka yapıyor sadece anne sütü alırken de öyleydi şimdi yemek yiyor yine öyle anne sütü ve atıştırmalıklar hariç üç öğün yemek yiyor ve her öğün sonrası daha sofradan kalkmadan yapıyor hiç anormal birşey olduğunu düşünmedim bence normal bir işleyiş
Benim.ilk cocuk bilemiyorum icim rahat degil doktorada resim gosterecektim bakmadi illa test genel durumu iyi ama alerjikmi farkli biseymi anlamak icin kaka testi istedi
İcim rahat degil bilmiyorum burada resim paylaakta yasak.keyfide yerinde ishalde degil ama gunde 5 veya 4 kez yapmasida normalmi
Az önce 5. Kakalı bezi aldım altından bence çok normal bizim doktorumuz her kontrol de soruyor bez sayısını söylüyorum çok iyi diyor
Çok normal çünkü 3 aylık oldu anne sütü sadece ve 5-6 kez yapıyor bu da iyi doyduğunu gösterir bi sıkıntı yok maşallah de öp başına koy yapamadığında asıl problem ararsın
Ama seninki 15 aylik benimki 6 oldu yeni birtek anne sutu ek gidada bir ogun yapiyorum yani iki gune kadar gunde birkezdi simdi faazla bilmiyorum keske resim paylasa bilsem yarin gotureyum
Benimki bebekkende aynıydı icinin rahat etmesi için git tabi doktora
Canım anne sütü alan bir bebek günde 8-10 defa kaka yapabilir ve bu sıvı şeklinde olması çok normaldir. Mama alan bir bebek ise daha katı ve daha az sayıda kaka yapabilir. Benimde ilk bebeğim ve benden sana tavsiye çok çabuk büyüyorlar bebeğinin kakasindan bilmem çişinden pütüründen nem kapmaktansa bu kadar çok bebeğini dinlememeni tavsiye ederim bebekler çok çabuk büyüyorlar bunları kafaya takmak yerine bebeğinle oyna onu tanı onunla zaman geçir bence zaten anormal birşey olsa o kendini her şekilde belli eder o yüzden bebeğinle eğlenmeye bak canım
Hic endiselenmeyin, cok normal. Kati gidaya gectiyseniz o da yapar. Iciniz rahat olsun
Bebeğim doğduğundan beri beslenme sırasında veya hemen sonrasında yapar hatta bazen rahatsız olup yapmak istediğinde meme ister 4 buçuk aylık oğlum, içiniz rahat olsun
Ana benimkide ayni goturmeyeyim mi bosuna ozaman hastanelere surunmeyeyim
Cokta kalabalik.suan mama verdim yapmadi ama anne sutu emince yapiyor gibi bakacagim