Neden olur acaba

Kizlar 19 gün önce özel bir hastanede sezeryan olmak zorunda kaldım şuan kanamam leke şeklinde bazen de hiç olmuyor doktorum 20 kapsüllük antibiyotik vermsti kullandım bitti ilk günden beri kanamam çok kötü kokuyor ped bir damla kan olsa bile ölü gibi kokuyor aşırı kötü hemen değiştiriyorum 3 paket ped bitirdim dolmuyor ama sırf o kötü koku gelmesin diye 2 dk sonra birkaç damla daha geliyor yine değişmem gerekiyor neden böyle kokuyor sizce başına gelen var mi

Geçmiş olsun, sezaryen sonrası böyle durumlar gerçekten zorlayıcı olabilir. Kokulu bir kanama, genellikle enfeksiyon belirtisi olabilir, özellikle de antibiyotik tedavisi görüp hâlâ bu durum devam ediyorsa. Mutlaka doktoruna bu durumu tekrar bildirmen gerektiğini düşünüyorum, çünkü enfeksiyon varsa hızlı bir şekilde müdahale edilmesi gerekebilir. Özellikle kötü koku ve devam eden kanamalar normal bir iyileşme sürecinin parçası değildir. Hijyene dikkat etmene rağmen bu durum devam ediyorsa, ihmal etmeden kadın doğum uzmanına başvurmanı öneririm. Sağlıklı günler dilerim!

Teşekkür ederim bende enfeksiyondan şüphelendim o kadar dikkat ediyorum ki günlük duş alıyorum alamadığım gün mutlaka ertesi sabah alıyorum hijyenime dikkat ediyorum bikac gün önce sıtma tuttu sabah saatlerinde biraz araştırdım albasmasi diye bir hastalık çıktı ama bilemiyorum tekrar doktora ileteyim