Hanımlar merhaba egzama için hassas cillet için nemlendirici önerimiz varmı içerği temiz olan
Egzama için değil de kuruluk için Bepantholbaby nemlendirici krem kullanıyorum.
Bioderma atoderm kullanıyorum. Atopik ciltler için zaten dr önermişti.
Bioderma atoderm hem kendinize hem bebeğinize kullanabilirsiniz
Aynı durumdayız . Doktorumuz bıoderma atoderm önerdı onu kullanıyoruz
Konu açılmışken aynı durumdayız atopik egzama olan bebişlerı ne durumdasınız ? Ben psıkolojıkmen hiç ıyı degılım aşırı kafaya taktım . Kremı 3 gündür kullanıyoruz inş geçer
Artık her dk vücuduna bakmamdan bebişde bunaldı bende. Kafayı yemek üzereyim gitmediğim doktor kullanmadığım krem kalmadı geçiyor üç gün sonra tekrar döküyor bu ay memlekete gidicem orda kızımın prof doktoru var en son umudum onda
Senın bebegım kaç aylık ? Bızde 3.5 aylıgız yenı oldu bızdede yüzünde var çok üzülüyorum
Senın alerjık egzamamı ? Bızım alerjık ama tetıkleyen seyı bulamıyoruz
6 buçuk aylık. 4 ayllıkke n süt alerjisi çıkdı ona özel mama kullanıyoruz alerjik reaksiyonları düzene girdi bizde pişik falan yapıyodu o düzeldi. Ama karnında benek benek döküntüler başladı ilk başta aşırı kuruluk dendi nemlendirici kullanınca geçer dediler ama asla geçmedi dolaşmadığım doktor yok sonra egzama dedi kortizonlu krem kullanıyorum geçiyor 3,4 gün sonra tekrarlıyor. En sonunda işte genetik bende de olduğu için oyuzdenmiş bu şekilde bir yaşına kadar gidermiş vs vs doktolarda bıkdılar bizden.
Çok geçmiş olsun senı çok ıyı anlıyorum benım bebegımde daha 3.5 aylık yüzünde yuvarlak sekılde pullu kızarıklık vardı Bızde önce tahrıs oldu sandık onemsemedık . Bır hafta dan fazla olunca gecmeyınce doktora gıttık doktorumuz atopık egzama ( alerjık egzama ) dedı . Cilt hassasiyetinden kaynaklı dedı . Bısey tetıklemıs olabılır dedı ama alerji yapan seyı bulamıyoruz suan . Sabah akşam nemlendırın dedi Bioderma atoderm ile . Bılmıyorum inş geçer
Allah yardımcımız olsun valla çok zor
Incia nın yoğun nemlendirici kremi temiz içerikli