Nisan ayı bebekleri☺️

Kimler Nisan da doğum yapti aynı gun olanlar var mı bakalım güzel anneler ,:smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom::rose:

2 Beğeni

17 Nisanda doğum yaptım

2 Beğeni

4 nisanda yaptım canm 4 ay 10 günlük olduk

1 Beğeni

Aramızda iki gün var bende 2nisanda doğum yaptım :smiling_face_with_three_hearts: Allah bağışlasın inşallah :heart::heart:

Oğlum 5 Nisan’da doğdu :smiling_face:

1 Beğeni

Bebeklerimiz birbirine çok yakın :smiling_face: bebekleriniz neler yapabiliyor benim oğlum 2 haftadır sırt üstü yatarken yan tarafa dönüyor(çok nadir canı isterse) nesnelere uzanıp yakalıyor ama elinden çok kısa sürede düşürüyor 2 haftadır sesini tanıdı sürekli çığlık atıyor ve sürekli oturmaya çalışıyor kucakta gezmeyi çok seviyor ,:smiling_face:

Amin canım hepimizinkini

Ben yan cevirince kendini karın üstüne atıyor zorlanarak da olsa :joy: şişman bebek olduğı için geç döner diyolar bilmiyorum benimki daha sesini tanımadı ama eminimki çok eğlenceli çok komik oluyordur sabırsızlıkla bekliyorum :joy:

1 Beğeni

Benim oğlan tembel çıktı küçük kızım 2.5 aylıktı döndüğünde bunda hala tık yok benim oğlumda tombik ama kızımda öyleydi her çocuğun gelişimi farklı oluyor :smiling_face:

Bnm de oğlan sırt üstü donmeye başladı oturmaya çok çok hevesli hele bı de o çığlik atmalari​:smiley: birşeyleri tutmayada çalışıyor ve yüzüne battaniyesi bı çekip nefesi gidiyormus gibi yapıp nefes alıp veriyor gülmekten bı hal oluyo artık bana :joy::smiling_face_with_three_hearts: