Nolurrr yardimm😓

4 ay 17 günlük oldu bebeğim geceleri nerdeyse her saat basi kırk dakikaya bir uyanır ayakta duracak halim kalamdi bu geceici birsey mi nolur birşey deyin :downcast_face_with_sweat:

1. Ay atağı canım üzülme o dönem bizde öyleydik geçici bir durum ama bebek işte malesef atağı bitiyor dişi başlıyor bu seferde bizde 10 ay 9 günlüğünüz bende aynı durımdayım dişleri çıkıyor benımde
2 Beğeni

Bizde 4. Aydayız canımıza okuyor bir ayarı tutmuyor gece uyurdu ama şimdi saat başı kalkar moddayız . Üzülme sabır yani büyümek de zor iş sancıları olcak tabi

1 Beğeni

Önceki uykusu nasıldı sonradan toparlayacak benimki 6 aylık 4. Ay ayağından sonra 2-3 saatte bir uyanıyor tabi nasıl uyuduğu da önemli benimki emerek uyuyor o yüzden 3 saate bir emesi geliyor ama o saatte bir yarım saate bir uyanmalari bitiyor merak etme biraz daha sabır

Kesinlikle 4. Ay atağı anlattıklarını fazlasıyla yaşadım. Tansiyonum düştü yorgunluk uykusuzluktan hastanelik oldum çıkmadı yükselmedi bir türlü tansiyonum çok zor bir aydi. Ama sihir gibi sanki 4. Ay bitti atakta bitti rahatladım :smiley:

Ben 4. Ay atağını çok bilmedim biz 2. ay atağını çok fena yaşadık. 4. Ay hiç biseymiş dedim tabi her çocuk farklı o yüzden sabredin. Bitiyor ve sonra bı bakmışsnz ki coook geride kalmış bu günler şuan 10 aylığız bu dönemde atağımız var sakin olmaya çalışıyorum

1 Beğeni

Gerçekten çok yorucu :pensive_face:

Tabikide benimkide oyleydi guzelce uyurdu fakat su anda sürekli uyaniyor bi vakiyorum sadece yarım saat uyymus kendim uykusuzluktan artik halim bile kalmadi :roll_eyes:

Önceden gayet iyiydi ayni deediginiz gibi 2-3 saat uyurdu mesela ama su an asla oyle degil gunduz en fazla 1 saat gece yarim saat bazen 40 dk da kalkıyor saat 10 da uykuya geciriyorum sabah 6 da uyaniyor bu süre zarfında 6 kere falan uyaniyorumdur uyku denen birsey kalmadi. Bende artik ne zmn gececek merakla bekliyorum

Ay inşallah gerçekten afedersin ama evim bile ev olmkatan fikti o derece hic bir seye yetisemiyorum :roll_eyes: bir an once bitsin inslalah su atak kafayi yemek uzereyimmmmm

Evet kesinlikle oyle gücüm tükendi gibi hissediyorum sabah kadar 6 kere 7 kere uyaniyorum ve uyumak imkansiz oluyor geceleri bile dizimde sallar oldum asla uykuya dalamiyor diger turlu inşallah hayırlısıyla biterde :blush:

Aynı durumdayız çok iyi anlıyorum . Biz bu süreçte eşimle çözümü ara ara kalkıp bakarak buluyoruz. Bir de benimki artık bazen ağlayarak uyanıyor özellikle başında olmazsam görmezse

2 Beğeni

4.ayda uyku gerilemesi olur uyku regresyonu diye gecer bununla ilgili bircok dr.un aciklayici videosu var gecici bir durum kolayliklar diliyorum.

1 Beğeni

Bitecek Allah’ın izniyle çok iyi anlıyorum çok zor bir dönem bide yalniz bakıyorsan daha da zor oluyor. Benim evimde öyleydi aklımı oynatmak uzereydim hiç bir iş yapamıyorum değil iş kafamı kaşımaya zamanım olmuyordu gece gündüz uykusuz sürekli ağlardı oğlum hastanelik oldum en sonunda doktor yatıp dinlenecek tansiyonu çok düşüyor dedi ayağa kalkamaz oldum direk düşüyordum eşimin izni yok çalışıyor ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Eşimde demez mi senin hasta olma gibi lüksün yok diye iyice geldilerdi bana tüm öfkemi eşimden cikardim :smiley:

1 Beğeni

Oh eline sağlık ay bende ayniyim halen daha koşuyorum bugun aynaya baktım pala Remziye benzemiisim biyiklarim uzamis hic haberim yok kendim den cimbiz nerde kuaför nerde eski küskü pijama falan takılıyor uz 4 kişi sadeec mutfak ve banyo dayiz bütün gun ye ic degis dok topla kaldir at hopppp bi daha büyüyecek ler ben zevk alıyorum bazen bi aradayiz cok şükür saglikliyiz diye arada halay vs de çekiyor uz biz koptuk yani iyi geceler

Teşekkür ederim inşallah :folded_hands:

Ayy seninde zormus kopaylikla atlatırım inşallah geccici biliyorum ama insan baya zorlaniyor geceleri 7 8 kere uyaniyor esimde çalıştığı icin geceleri kalkmiyor o yüzden zorlanyorum inşallah gecer ya :face_holding_back_tears: