Normal doğum sonrası dikiş

Öyle diyorlardı burada da ama erkekten sonra kız olduğu için mi bilmiyorum bu doğumda sancılar mahvetti beni her doğum farklı bir deneyim galiba :grimacing:

Evde bile durulmuyor :roll_eyes:

Fark ediyor mu ki Sancı

Bende peçeteyle pansuman yapmaya çalışıyorum. Allah razı olsun canım

Lohusa ikende aşırı terleme oluyor kotu zamana gelmis

Ben belim ayrılıyor sandım ebeye yalvarıyordum bir ara beni sezeryana alın diye :sweat_smile:

Cümlemizdende canım rabbim şifanı versin inşallah hayırla büyüt bebegini

Öyle gerçekten ilk lohusalığım kış ayıydı bebek için bile daha kolaydı

Ecmain inşaAllah canım işin rast gelsin :two_hearts::palms_up_together:

Benim kızım oldu felaketti doğumum canım çıktı valla hepsinde aynı sanıyordum ben hatta bana erkek daha zor oluyor diyorlar cocugada tövbe ettim

1 Beğeni

Hayallerim vardı 2 kız 2 erkek istiyordum artık istemiyorum o acıyı unutamıyorum

Ben 6 sene önce ilk doğumumu yaptığımda senin gibi tövbeliydim :grin: diyordum ki acı sınırı bu herhalde ama kızı doğururken dedim ki Allahım ben ilk doğumda acı çekmemişim :sweat_smile: ama tabi herkesin deneyimi farklı oluyor ilk ikisi kolay olup 3. çok acılı geçen kişilerde var

Benimde öyleydi hayalim ama 1 2 sene sonra unutuyor insan ben bana 2. diyenlere küfür etmişler gibi davranıyordum :joy:

Sen baya ara vermişsin iyi cesaret edip tekrar doğum yapmışsın rahata erip tekrar doğum yapmak zor olmadı mı

Oğlum çok yanlız kalıyordu birde yaşım 30 olmadan kaşıntı tuttu herhalde 1 tane daha diye. Zor oldu tabi ama en çok oğlum okula başlayınca nasıl olacak diye düşünüyorum. Doğurduktan sonra başıma kara kazan kapladı ama işte Allah yardım eder bakalım :palms_up_together::grin:

Dogrusun okul zamanı zor olur rabbim kolaylık versin

Amin canım cümlemize inşaAllah :palms_up_together:

Bende aynı ilk dogumundan sonra bir daha asla dedim ama 7 yıl sonra kendim istedim :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: çok şükür ikinci ilk kadar zor olmadı hatta ebe sen kendini sıkmasaydin daha kolay doğururdun çok kastın kendini dedi korkudan ilkindeki yasadiklarimdan dolayı sıktım kendimi ama baya iyiydi ilkine göre ikinci doğumum. 3. Ye Allah Kerim :see_no_evil_monkey:

1 Beğeni

Ben batikon kullanmadim benim doğumum kış ayindaydi o yüzden sıcaklardan ister istemez nemli olabilir. Ben tuvaletten sonra tampon şeklinde pecetyle yapıyordum sonra biraz bekliyordum kuruması için sonra iç çamaşırı mi giyiyordum

Bende öyle yapıyordum şu 2 3 güne kadar şimdi batikona başladım inşaAllah fayda eder

1 Beğeni