Kızlar doğum yapalı 18 gün oldu ama dikişlerim hala duruyor normal mi yoksa çoktan düşmesi mi gerekiyordu ?
Geçmiş olsun canım. Gayet normal benim dikislerim 25 günü bulmuştu düşmesi ebe 15 gün dedi ama 15 günü geçiyor .
Allah razı olsun canım internette de 15 gün yazınca korktum kadın doğuma gitmek istemiyorum. İnşaAllah benimkide biran önce düşer
Korkma canım 15 günü geçebilir normal yani. Aynı bende sen gibi ilk dogumumda gitmek istemedim kendiliğinden düşen dikis değildi estetik dikiş mi her neyse ondandi aldırmak için gel dediler gitmedim kendim aldım dikişleri ![]()
MaşaAllah ne cesaret varmış sende ben dikişlerin nerede olduğuna bile zor baktım 2. doğumum olmasına rağmen
ilkinde de gitmedim kadın doğuma bunda da gitmek istemiyorum nedense
Valla yaptım çünkü hastanede bir kere dikis aldırdım resmen yarayı tekrar açtı ayağımda dikiş vardı o zaman aynı şeyi yaşarım diye gitmedim kendim yavaş yavaş yaptım ![]()
ikincide de kendisi düştü çok.sukur hatta ikinci doğumumu yaptıran ebeye de söyledim oda dedi kız sen deli misin niye kendin yaptın dedi ![]()
Benim dikiş süreci çok sıkıntılı geçti doğum sonrası resmen travma oldu kendim için gitmekten korkuyorum resmen inşaAllah benimki de kendi kendine düşer. Travmalar insanı deli ediyor gerçekten bir süre sonra ebeye deseydin buradaki tecrübelerimden sonra size zahmet vermek istemedim diye ![]()
![]()
Benim dikişler 60 gün sonra dökülmeye başladı rabbim yardımcın olsun çok zor dikişli yuruyemiyorsun
18 gunde bir tane bile mi düşmedi benim 2 hafta icinde bütün helsi düşmüştü duşumu almistim azar azar düşüyor da sıkıntı yok ama
Oturamıyor bile insan devamlı bir ağrı var. Amin canım Allah razı olsun ![]()
Benim olduğu gibi duruyor diken ebe kendi düşecek dedi bekliyorum bakalım ![]()
Çok iyi biliyorum o acıyı oturup ağlardım bebegimi bile emziremezdim acıdan benim hem iç hem dış baya fazla dikişim vardı sizin nasil dikişler
Evet Kendi düşecek kuru tutmaya çalış
Batikon Sur sabah akşam ben çok faydasını gördüm
Allah yardımcın olsun canım. Benim ilk doğumumda çok dikişim vardı bunda emin değilim ama 6 7 var galiba dıştan sadece her lavaboya gittiğimde ağrıyor hala
Aminnn benim ilk dogumum ikinci kolay oluyor diyorlar öyle mi
Havalardan mı bilmiyorum ister istemez nemli oluyor 2 gündür batinin sürüyorum
2 gündür her lavaboda sonra sürüyorum bakalım inşaAllah fayda eder
Havalardan dır aşırı sıcak
Eder eder devam et ben damlatiyordum direk