Kızlar normal doğumdan aylar sonra kasık ağrısı yaşayan varmı
Ben şuan yaşıyorum belim kasigim adet gibi ağrıyor ama daha 10 gün falan oldu biteli niye ağrıyor bilmiyorum…bide konunuzla alakasız ama normal dogumdan sonra kemiklerim çok hassaslasti sanki özellikle gogsumun altındakiler herhangi bi iş yaparken bile hırtlıyo yani bildiginiz hirt diye ses gelip 10 15 gün süren şiddetli bı ağrı nefes alırken bile batıyı bebeğimi kucağıma zor alıyorm doktora gittim tetkik yaptılar bişey çıkmadı çok isterseniz ağrı için ftr ye gidin dedi doktor bebeğim 5 ay 27 günlük 3 kere oldu dediğim olay ..3. doğumum diğerlerinde olmamıştı böyle şeyler bunda neden oluyo anlamıyorum sizde oluyor mu acaba
Benim ilk doğumum 7 aylık bebeğim kasiklarımda ağrı var
Ya ben bişey sormak istiyorum konudan bağımsız aslında bende normal doğum çook istemiştim ama mecburi sezeryan oldum genel anestezi ile de o an nasıldı eminim zordur da ilk sesini duyan dokunanın kendinizin olması nasıldı acaba
@gizem09 @Blmr
Bende de çok hafif kasık ağrısı var ama daha çok sol bacağım ağrıyor ve ben daha adet olmadım. 6 ay 25 günlük bebeğim. Normal doğum yaptım ben de
Sancı kısmı zor oluyo doğum çok kolay 5 dakika anca son dogumumdaki ebe çok iyiydi doğar doğmaz karnımın üstüne koyup dokunda seni hissetsin dedi minicik viyaklayan biseydi eşini cikarana kadar üstünü giydirdiler hemen verdiler
Yaa ben o duyguyu yaşamayı çok istedim nasip olmadı normalde yılbaşından sonra belli olcakti ameliyat günüm benimde 29aralik ağrım vardı akşam acile gittik geldik 30aralik suyum geldi sarılı biseyler sanırım nişan sonra doğum sadece belden uyuşsam bende dokunurdum galiba ama belimden 3 iğne yiyip komple bayıltmışlar içimde ukte kaldı ilk sesi ilk dokunuş falan
ayy o duyguyu yaşamayı çook istemiştim
Benim ilk doğumum benim biraz zor oldu doğumum başlamışdı ama acilmam yeterli değildi oyuzden suni sancı verdiler ama ilk dokunuş çok ayrı bir duygu tarifi yok
Ahh çok güzel yaa bende çok istediim sadece belden uyuşsam gene hissederdim ama olmadı içimde ukte kaldı benim 2-4 cm acilmamda vardı ama mecbur sezeryan
Belli bı zamandan sonra ssvd mümkün diyorlar ikincide danisirsiniz doktorunuza
Ayy keşkee mümkün olsa artık kaç sene sonra nasıl olursa
2 sene diye biliyorum inşaallah rabbim nasip etsin sanada
Amiin inşallah o kadar istemiştim ki bebeğime ilk dokunan sesini duyan ben olayım nasip olmadı vajinal doğum yapanlara çok özeniyorum
Sanırım normal doğum oluyor sezeryandan sonra ben daha önce 4 yıl diye duymuştum ama kişiye gorede değişebiliyor sanırım süre . Rabbim inşallah diğer bebeğinde gösterir sezeryan olsan bile belden aşağı uyussa yeterli o anı yasaman için çok sancılı ve ağrılı bı süreç normal doğum ama doğar doğmaz kucağına koyuyorlar ya o sıcaklık herşeyi unutturuyor.
Yaa inşallah evet normalde sadece belden aşağı uyuşturcaklardı beni normalde 1 tane yapıyorlar bana 3-4 tane vurdular belime iğne ama uyuşması sanırım sonra komple uyutmuşlar