Normal Doğum Sonrası Ne Zaman Tam Anlamıyla İyilestiniz

Ben doğum yapalı bugün 20 günüm ve dikişlerim hala tam anlamıyla iyileşmiş değil çoğu iyileşti ama hala kalanlar mevcut şu an çok daha iyiyim ama iyileşmek için hala süreye ihtiyacım var sizde nasıl olmuştu siz normal doğum sonrası tam anlamıyla kaç gün sonra iyileştiniz?

Benimde alt dikişlerin çok geç düştü 40 güne kadar sürdü dikişlerin düşmesi… o mesele değilde 2 ay oldu şimdi ilişki esnasında hala dikiş yerlerim acıyor bunun yanında inanılmaz bir kuruluk mevcut yani ben hala iyileşebilmil değilim tam anlamıyla umarım siz daha hızlı iyileşirsiniz :white_heart:

1 Beğeni

4 aya kendine gelmisti

1 Beğeni

Normal doğum yapmak sıkıntı değilde sonrası sıkıntıymıs kimse bunlarda hiç söz etmemişti bana . Herkes birde niye hâlâ toparlanmadin seninki çok uzun sürdü normal doğumda iki üç güne kendine gelmen gerekirdi demiyorlarmı cinlerim tepeme geliyor.

Offf 4 ay mıı :face_with_spiral_eyes:

1 Beğeni

Ahhh ahh sorma birde kaynanama ve kocama göre çok abartiyormusum ama genitalim girişinde dikiş olması ne demek bilmiyolar… Benim 18. Günde düşmüştü şuan 40 gün geçti ama yinede dikiş yeri hassas ilişkide ne yapacağımı bilmiyorum​:neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face:

Yani tamamen iyileşmesi canım.

1 sene oldu ama dün sezeryan yerim ağrımaya başladı sonra geçti.

Arada kendini hatirlatiyor

Adı normal doğum ama normal doğum yapmıyoruz bence. Benim de çok geç iyileşti. 40 im çıkmıştı hala altran ağrım vardı. Doktora gidiyorum bişey yok diyor normal diyor 6 aya anca kendine gelir diyor. Üç ay oldu hala tuvalete atururken vajinada baskı ve ağrı hissediyorum

Benim iç giriş kısmında dikişim düşmedi hala ya 40 günü geçti

Bence bu durum bebekten kalma kuzum çünkü sezeryan oldum ben de böyleyim

1 Beğeni

Herkes böyle herkonuda uzman oluyorlarya ben sinir oluyorum kolaymi hemen iylesmesi canımdan can çıkıyor ben üç aylık oldu doğum yapalı kuyruk sokumunda kayma var oturamiyorum hemen ay çocuk büyüdü sen hala kendini toplayamadin diye konuşuyorlar enson sinirlendim sanane dedim evime bakıp yemeyimimi yapıyorsun da konuşuyorsun ağzıma geleni saydım artık gelmiyor :smiley:baştan niye yapmadım diye söylemiyorum kendime başkaları kırılmasın diye kendimizi yiprattik artık yok öyle görümce görünmez köye​:smiley::smiley::smiley:

Bende 3 ay önce doğum yaptım, dikislerim 2 hafta içinde döküldü ama ara ara ağri oluyor. Bedenen iyiym ama ruhen berbat

Bence bu kişiye göre değişiyor normal doğum zor olursa iyilişme süresi uzayabiliyor. Ben iki doğumumda 3 günde tamamen iyileşmiştim ikinci gün evi süpürmüştüm. 3. Doğum sezeryandı böyle bir acı olamaz ağrımdan sürekli ağlıyordum. Oysa ben sezeryanı çok kolay sanıyordum

1 Beğeni