Merhaba kızlar. Bi sorum olacaktı size. 55 gün önce normal doğum yaptım hâlâ toparlanmış değilim. Vajinamda bi ağırlık var bişey çıkacakmış gibi bi his var acaba normal mi bu veya sizde oldu mu ne zaman geçti
Bende de olmuştu o. 2 aylık olduk hala ara sıra baskı hissediyorum
11 gun oldu . Normal dogum yapali. Vajinada bir baski var ust kisminda anlatamam bazen afim.bile atamiyorum insAllh cok uzun surmez …
Benim çok zordu içten dıştan bir sürü dikişim vardı bayağı da kestiler beni hâlâ iyi değilim iki ay oldu. Ama sizin dikişiniz falan azsa çabuk toparlanırsınız inşaAllah
Bnmde zor dogum oldu bebegimin kafasi fln iceride sisdigi icin bnm kesi de var bide adamakili dikemediler . Cok yiprandim insAllah toparlariz.
Ben de 2 ay önce yaptım. Hala var. Doktor mesane sarkması var biraz dedi. Vücut kndini 6 ayda toplar dedi.
Bj tek ben oyleyim saniyodum benimde digumum zor oldu cok yuklendiler bana normal olmamasi gerekiyomus dedi digumdan sonraki baska doktorum pek ilgilenmediler bebegim mesanede kaldi cok az daha kaybedebilirmisiz mosmor dogdu bebegim buz gibi ayrica yirtilma oldu kesik vesayre duzgun dikilmedi merhametsiz insankara denk geldim bn malesef sizijde dedigiz sikayetler vardi bnde ayriyetten kadun digum doktorum gorundum daha yeni anca toparlandi ama kuyruk kaymis onjn agrisi devam ediyo cok kotu ve ilidkide zorluk cekiyorum tekrar gidicem doktora baya dagildim
Çok geçmiş olsun. Normal veya sezeryan. İkisi de çok zor öncesi de sonrası da. Doğumun hiç kolay bi tarafı yok. Ama benim anladığım şu, anne olmak kendinden vazgeçmek gibi. Bi daha hiç bişey eskisi gibi olmayacak gibi. Kötü anlamda söylemiyorum. Ama ne psikolojik ne de fizyolojik olarak hiç.bişey aynı kalmıyor. Elbette hepsi geçecek, bebeğinizi koklayıp öpüp kendinizi toparlamaya çalışın. Ben kötü olunca öyle yapıyorum. Kendimize iyi bakmamız gerekiyor, yavrularımız için. Bu tür sorunlar yaşayan tek siz değilsiniz emin olun, herkes doğumdan farklı ağrılarla, acılarla çıkıyor. O bana hiç bişey olmadı diyenler biraz şov peşinde. Onlara kulak asmayın.
Bende kendimi saniyirdum benim de berbat gecti 11 gun oldu ama buyuk bir travma var . Insanlar cok kotuydu . Ben bilgiliydim .o kadar hevesli gitim ki normal doguma bana davranislari beni maf etti . Bir daha jormal dogurmak istemiyorum . Dikislerim yanlis dikildi . Uyusukluk giti aglata aglata diktiler …kimse bna yardim etmedi . Bebegim yasima ve vucuduma gore kilosu vardi. 3.634 dogdu doktor kavasini vakumla cekti cok sisti kafasi . insanlar o kadar kotuydu ki ustumu bile giydirmediler kendi bezimi. Kendim taktim yataktan bile tek indim dikisli dikisli o elbiseyi nasil giydim nasil kimseden destek almadan yurudum bilmiyorum .ben òldum sandim .bana drstek olacaklarina kendin istedin normal dogumu .ikinmiyon ,biz birsey yapamayiz ne halin varsa gor vs. Konusma tarzlari Benim tek duam bizlere boyle zalimce doguran hem cinslerimizde hamile kalacak rabbim onalra da oyle kotu insanlarla karsilAtirsin ki hatalarini anlasinlar .
Ah cok kotuymus sizinde yasadiklariniz bundan sonra baktiralim kendimize ilerde hastaliklsr olmasin diye cok gecmis olsun
Haklisiniz tabi tesekur edrim
Bebeginiz iyimi simdi peki ?
Sarilik var 12 degerinde dogdu doyali hastaneye gidiyoruz degerleri dusmuyor sık sık emzirmeme ragmen
Bizde bir hafta sariliktan yatik cok kotu ortam Allah kjnseyi dusurmesin kac aylikti bebeginiz
Suan 15 gunluk olduk . Azaldi sariligj .
Bende doğumdan sonra ağrı oldu popo da sanki basur gibi tuvalette bile canım çok yanıyordu 2 ayda geçti
Gecer insallah en kisa zamanda cok uzun sure uyutmuyan sık sık emdirin ışık tedavisi uyguluyolar deyulmi
Ay benzer durumlar ah nekadar gunahiz ya biz kadinlar
Evet isik tedavisi uygulanıyor