Normal Doğumdan Sonra Hemoroid?

Merhabalar aranızda normal doğum yapıp çok sonrasında hemoroid olanınız var mı? Varsa belirtiler neydi? Bende özellikle

Eksik yorum olmuş kusura bakmayın.

Ben oldum. Kuru silim yapmadım o bölgeye,peçeteyi ıslatıp temizledim. Arada zeytinyağı sürdüm ama emin değilim iyi bişey mi. Kabız olmamaya dikkat et.

Bol bol su iç ve kabız olmamaya çalış eğer o bolgede et parçası hissediyorsan veya çok şiddetli ağrıların varsa sıcak suya oturabilirsin sıcak su baya rahatlatiyor fıskiyeyle direk su vurmamaya çalış o ağrı yapıyor

Kabız olmuyorum ishal tarzı oluyo. Kabız nadir. Kan geliyor bazen. Doktora gidecegim birde burda sorayim dedim belki iyi yönlendirmeler alırım diye

Benim ağrım karın ve bel bölgesinde sabahları vuruyor. Dolasinca kalkıp geçiyor

Doğuma 1 ay kala bende de başladı bu illet.
Kabızlık yaşadım demir hapı sebebiyle.
Bir de doktorum yük olduğu için baskı yaptığını, doğumdan sonra geçeceğini söylemişti.
Sezeryan oldum 10 gün civarı sonra tamamiyle bitti.
Fakat bir ay krem kullandım doktorum yazmıştı. Memenin küçük kalmasına sebep oldu.
Sizin ileri safhada sanırım kanama demişsiniz. Isterseniz yarın kremin adını yazabilirim.Fotograflarda bulamadım şu an adını.

Biraz araştırdım da iç hemoroid diye de bişey varmış ben ondan şüphe ettim. Dışta bir sorun yaşamıyorum fazla. Kabız olduysam yanma hissi oluyor ama çok sık kabız olmuyorum. İshal tarzı daha çok. Ve karında acı ve belde ağrı daha çok var. Kanama da bir kez yoğun oldu pecetede aynı adet kanı gibi. Doktora gidecegim sıra gününü bekliyorum bı aksaklık yaşadım gidemedim. Başka sebeplerden de kaynaklanabilir ama en yakın ihtimal bu gibi geldi bana. Doğumum zordu vajinal doğum ve sert ıkınmak zorunda kaldım. Sanırım bu durum etkili oluyormuş.

Gaz sancısı olabilir mi acaba bazen gaz çok fazla çoğalınca ağrı da aşırı oluyor

Gaz sancısı bele de vurur mu ki bilmiyorum. Dediğim gibi kanama da olunca bı korktum

Dogum yapali 8 gun oldu . Ilk dogum oldugu icin mi bilmiyorum cok zordu . Normal dogum oldum. Cok fazla ikindim ve kabizim . Bende de karin agrsi cok oluyor . Neden bilmiorum kati birseyler yiyince ekmek fln daha da agrim oluyor …

Fazla ikinmis olmammiz evet sorunlara sebep oluyormuş. Vücuttan vücuda da değişebilir

1 Beğeni